Idols-jurylid Gordon opnieuw bedreigd

Geplaatst op di 30 okt 2007 om 12:04

Jurylid van Idols Gordon wordt opnieuw bedreigd. De 39-jarige zanger heeft diverse boze e-mails gekregen, waarin onder meer staat te lezen dat hij moet ophouden met zijn kritiek. De politie stelt nu een onderzoek in, vertelt Gordon in De Telegraaf. “Er zitten bedreigingen bij, die er serieus uitzien. Ik snap eigenlijk niet waar mensen zich druk om maken, het is allemaal humoristisch bedoeld.” Gordon hoopt niet dat het net zover komt als met het net zo uitgesproken Engelse jurylid Simon Cowell.

De eveneens uitgesproken Simon Cowell kon in Engeland enige tijd niet over straat zonder beveiliging, zegt Gordon. “Ik hoop dat het bij mij niet zover komt.

Gordon vindt zichzelf niet hard als jurylid van de populaire talentenjacht op RTL 4. “Ik ben niet hard, maar wel recht voor zijn raap. Ik wil zorgen dat mensen die zichzelf belachelijk maken definitief worden afgevinkt om ook nog maar één voet op het podium te zetten. Zo bescherm ik die kandidaten tegen zichzelf.

De zanger en entertainer is al eens eerder bedreigd, kort na de dood van cineast Theo van Gogh. Hem zou hetzelfde als de filmmaker overkomen, klonk het toen in het Arabisch op zijn voicemail. De zanger kreeg toen direct beveiliging. De bedreiger werd later gearresteerd en kreeg een taakstraf opgelegd. “Het bleek uiteindelijk afkomstig van een 19-jarige jongen die een geintje wilde uithalen.
57 Reacties op “Idols-jurylid Gordon opnieuw bedreigd”


 1. bluffy

  er lopen genoeg gekken rond die hem iets willen aandoen, belachelijk, get a life.

 2. K.Baal

  Vind je het gek dan? Moet die zak maar wat meer zijn grote bek dicht houden.Niet iedereen vind dat leuk .Het is humoristisch bedoeld zegt hij,maar zou hij wel weten wat humor is?Tot nu toe is het alleen maar zeer flauw gebrabbel wat uit dit figuur komt.Dat hij de popie jopie uit wilt hangen moet hij weten,maar om daarvoor anderen diep te kwetsen is heel goedkoop.

 3. Ricko

  @ K.Baal

  Mensen weten toch van tevoren dat hij bij Idols zit.
  Dus ze weten ook dat ze echt Gordon commentaar kunnen verwachten.
  Je moet er van houden, en ik hou er van.

 4. Henk

  Nou ik vind dat niet zo vreemd natuurlijk is het je goed recht om te zeggen dat iemand vreselijk zingt maar dat kan ook op een andere manier denk ik.
  Maar laat iemand dan wel even zijn ding doen en kom dan met commentaar.
  Ga dan niet proberen iemand onzeker te maken door te zeggen je ziet er niet uit en je bent wel erg dik voordat hij of zij nog moet beginnen.
  En zeker geen mensen belachelijk maken die een handicap hebben.
  Ik heb persoonlijk weinig waardering voor Gordon en kan ook niet lachen om zijn onderbroeken lol.

 5. Kroko

  Daar kon je op wachten natuurlijk…

 6. Craig

  Wat ga je meedoen met Idols als je gehandicapt bent. Dan weet je toch al dat je kansloos bent.

 7. Tjeerd

  @Henk

  Niet zo vreemd dat mensen andere mensen bedreigen?Ik vind het zeer ernstig als iemand om wat voor reden dan ook wordt bedreigd. Het is werkelijk buiten proproties en uiterst laag als je zoiets doet.

  Als je meedoet aan een spelletje voor geestelijk gehandicapten en hun zwakzinnige kijkers waar Gordon jurylid is, dan weet je wat dat betekent. Als je achteraf teleurgesteld bent dat kan kan, maar dat is geen enkele reden om mensen te bedreigen.

 8. Frans

  Is niet gek wij gaan toch hem toch ook niet aanvallen omdat hij homo is.

 9. Marek

  Precies Craig, maar waarom worden zij dan niet uit de eerste ronde gehaald. Waarom worden zij voor de jury gezet, waarom wordt dit dan uitgezonden! Zodat de nog grotere sukkels naar Idols kunnen kijken wellicht.

 10. basta

  Hallo zeg , na zoveel edities idols en de namakers er ook nog bijgerekend moet je toch wel een idee hebben wat je kunt verwachten als je op die ster of stip gaat staan.
  De meesten die afgewezen worden zijn een aanslag op je oren en willen maar een ding en dat is wezenloos beroemd worden ten koste van alles.
  Denk dat het goed is dat die illusie ze snel ontnomen moet worden voor ze echt zielig op een podium gaan staan en de tomaten ze om de oren vliegen zoals al gebeurd is met diverse hardleerse personen.
  Gordon is voor sommigen nog te lief!!

 11. Feder

  Wat zijn sommige mensen toch snel op hun teentjes getrapt. Zodra ze iets horen wat hun niet bevalt, denken ze dat ze nu het recht hebben om de ander te mogen bedreigen. Is het niet een politicus of iemand die cartoons tekent, dan is het wel een ‘clown’ die op een humoristische manier oordeelt over de ‘zangkwaliteiten’ van voornamelijk mensen die denken dat ze mooi kunnen zingen, maar dat in werkelijheid helemaal niet kunnen. Nou ja, dan heb je natuurlijk de poppen aan het dansen. “Ik vind dat ik mooi kan zingen, dus moet jij dat ook vinden. En als jij over mijn goede zangkwaliteiten een vervelende (maar door anderen als grappig ervaren) opmerking maakt, dan heb ik het recht om jou dood te wensen.” – althans, zo gaat het bij sommige :s

 12. Grobber

  Goed voor de kijkcijfers van Idols. Vorige week opmerkingen nu bedreiging zo trek je misschien weer 100.000 kijkers.

 13. Henkie (Henk)

  Volgens mij zijn er dubbele Henks aan het werk, dus ik verander mijn naam wel effe doe ik niet moeilijk over.

  zoals ik al eerder heb gezegd, dit is gewoon reclame voor IDOLS. en heeft niks met de media te maken, kun je ook wel zeggen dat een oplichter bij opgelicht niet meer normaal door het leven kan gaan, maar ja hij heeft het zelf gedaan

 14. Goochem

  quote: “Als je meedoet aan een spelletje voor geestelijk gehandicapten en hun zwakzinnige kijkers waar Gordon jurylid is, dan weet je wat dat betekent. Als je achteraf teleurgesteld bent dat kan kan, maar dat is geen enkele reden om mensen te bedreigen.” (Tjeerd)

  Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen :P
  Als je niet tegen de uitspraken van Gordon kan, kijk dan niet… is het overigens geen vakantie? Zijn het dus niet verveelde pubers die denken leuk te zijn?

 15. wim

  dit is pure propaganda van RTL.
  Wat een zielig gedoe om idols te redden.

 16. mari

  @wim

  aan ut werk en niet internetten

 17. David

  Hij zegt het inderdaad gewoon recht voor zn raap. Maar is ook eerlijk, kijk naar dat dikke meisje zaterdag. Ik weet zeker toen ze binnenliep hij dacht: dit wordt niets. Toen ze begon te zingen bleek het gewoon goed te zijn, en zegt hij ook eerlijk dat ze een mooie stem heeft.

 18. Patzy

  Gordon was afgelopen zaterdag allesbehalve grof en irritant, integendeel zelfs.
  En ook al is hij irritant of grof tegen iemand dan is dat nog geen reden om iemand dood te wensen.

  Trouwens iedereen die het afgelopen zaterdag gezien heeft die weet wie Gordon bedreigt!
  Wat dachten jullie van die manager van dat donkere meisje met bolletjes jurk die niet kon zingen.
  Die zogenaamde manager was een echte gangstarapper:))))) SMILE

 19. mari

  sommige deelnemers moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen
  dat meisje met dat overgewicht zoiets moeten ze niet uitzenden
  dat wordt toch nooit een idol
  of dat getinte meisje met haar manager en haar stippeltjes jurk
  das gewoon zielig om zoiets uit te zenden en dat daar dan commentaar op komt ja dat is te verwachten

 20. suus

  Tjeee het lijkt hier de Story of de Prive of de Weekend wel met dat non-nieuws, ALS het al waar is. Als je inderdaad zoals Mari hierboven zegt, doet, kun je die dingen verwachten. Er lopen genoeg idioten rond, laten we eerlijk zijn. Maarja, kijkcijfers boven alles dus daar moet je dan ook wat voor over hebben hoor Goor. Krijg inderdaad steeds meer rare nasmaak van dit soort goedkope geintjes-om-maar-in-de-publicitei-te-staan in mijn mond.

 21. sven

  idols is hard.. en maar goed ook… mensen die niet kunnen zingen en toch persee willen laten horen dat ze het kunnen, zijn de klos !! Dát is de idols-formule, vanaf uitzending één, 5 jaar terug.

  Mensen die het niet bevalt, doe niet mee of kijk niet : heel simpel, en dus ook gezeik naderhand. Er zijn meer talentenjachten waar het vriendelijker aan toegaat, schrijf je dan daar in, of kijk daar naar (Bijna Beroemd, popstar)

  Het is pas goedkoop op hier te gaan afgeven op een programma dat nou eenmaal zo is..

 22. Bas v.d Kimme

  O.K eerlijk, is eerlijk de uitspraken van Gordon gingen
  wel wat ver,
  maar vond dat Gordon afgelopen Zaterdag al minder grof was dan de eerste keer.Maar goed wat dat betreft maken sommige mensen zich echt druk om alles…

 23. Anoniem

  slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap….tralalala

 24. Erik

  Dit vind ik echt onzin. Die mensen die hem bedreigen hadden afgelopen zaterdag eens moeten kijken naar Idols: ik had Gordon nog nooit zo mild gezien!

 25. Patrick

  Sterker nog: Gordon was bijna aardig te nomen in de tweede aflevering. Mensen bedreigen is ziek , om welke rede dan ook.

 26. Anoniem

  @Patrick (LpiWeb.nl)

  Rot eens op met je oproepen voor je klote site. je zit hier constant gezonde discussie te spammen met dat hobby gedoe van je. Je lijkt die vreselijke Danny wel, directeur van ‘media’ site.

  Ga aan je huiswerk en val mensen niet lastig met je gezeik

 27. Ronald L

  Gordon heeft een grote mond, flapt er alles uit, maar heeft toch wel een heel klein hartje.

  Ik vind ‘m uiteindelijk veel leuker dan HJS.. maar goed, dat is ook niet zo moeilijk. Maar HJS zou nooit iemand doorlaten die niet de looks heeft. Gordon vond het zingen goed, en gunt het ze dan toch..

 28. Balkenende

  Zolang types als Gordon op de buis blijven verschijnen zal het met de normen en waarden alleen maar bergafwaarts blijven gaan. Maar ja RTL he.

 29. Appie

  Misselijkmakend klootzak met misselijkmakende opmerkingen, is het vreemd dat hij binnekort een keer op de korrel wordt genomen…?

 30. Anoniem

  Wat een zeikverhalen zeg. Gordon mag zeggen wat ie vind, al mag ie dat van al die derderangsfiguren hier niet.

 31. HJ

  Wat een gedoe om niks. Iedereen die aan Idols meedoet is bij voorbaat gek. Vooral de mensen die er niet uit zien en ook nog eens niet kunnen zingen. Als je weet dat je aan een van deze niet vereisten voldoet en toch voor de jury mag, weet je dat er om gelachen gaat worden. Er is nou eenmaal een voortraject. Dus door en je kan niet zingen is garantie voor hoop lol. Er is dan nog steeds een weg terug. Overigens zie ik een rol voor ouders, familie en vrienden: wees eerlijk tegen diegene die mee wil doen!

 32. HJ

  Gordon is gewoon lekker hard. Precies wat die lui nodig hebben die denken dat ze wel even een ster kunnen worden. Waar je vervolgens niets meer van hoort. Hehe.

 33. Johan

  zullen wel Gouden Kooi kijkers zijn geweest

 34. Lonnie

  Echt een stelletje zielig mensen. Gezeik van iedereen. Volgens mij zijn het ook altijd dezelfde mensen die maar zitten te zeiken op bepaalde personen. Omdat ze zelf geen volmaakt leven hebben en jaloers zijn.
  Ik vind gordon zelf erg goed en kan er hard om lachen. Gelukkig zijn er meer mensen die zo denken. Van mij mag het ook wel, want sommige kandidaten moeten gewoon een keer de waarheid horen.
  De bedreigingen die zijn gestuurd kuur ik helemaal af en het moet maar eens afgelopen zijn met het gezeik. Kijk of kijk niet.

 35. Anoniem

  Dus na het ‘nekschot’ halen we nu de media met ‘bedreiging’? kom kom…. dit is wel weer érg toevallig vlak na de tegenvallende kijkcijfers van afgelopen weekend, Idols heeft kijkertjes nodig blijkbaar en gooit er maar weer eens een zinloos opgeklopt persberichtje tegenaan

 36. Anoniem

  Wel geinig hoe hier keer op keer word duidelijk gemaakt dat Idols idd absoluut NIETS met zingen te maken heeft of het zoeken naar talent…. de discussies gaan hier alleen maar over Gordon, zijn onaangepast a-sociaal verstandsloze gedrag en of het al dan niet te ver gaat… het gaat maar zelden over kandidaten… dus aan allen hier ‘dank, grote dank’, jullie hebben volledig bewezen dat Idols een totaal overbodig programma is op de Nederlandse TV. Niemand hier is geinteresseerd in de kandidaten, hoe ze zingen etc… alleen het gedrag van Gordon en de reacties erop is interessant om keer op keer tot in den treure te bespreken. de rest van de jury is niet van belang, de kandidaten zijn alleen van nut om over te spreken als ze een gebrek hebben en verder gaat het maar over één persoon als de GordonShow ter sprake komt…. wekenlang, dag in dag uit, heeft met het hier alleen maar over Gordon, enw aarom? De kijkcijfers zakken enkel verder weg en Idols kunnen we héél goed zonder zoals jullie hebben bewezen, want of hij nu in de jury zit van Idols, ‘Gillend naar Huis’ wil of samen met Joling ‘Over de Vloer’ komt, we kunnen het hier enkel over Gordon hebben… RTL is jullie dankbaar…

 37. catrien

  Dus toch een roddelbladverhaaltje wat van geen kanten klopt.
  Spot er maar mee met bedreigd worden, ik vind dat je daar nou juist geen geintjes meer over moet maken na Pim en Theo. Je zou een psyco nog op een idee kunnen brengen, kom dan met een vette roddel over een nieuwe lover of dat je huis leeggeroofd is en je auto gestolen. Dan kan ik er nog om lachen.

 38. Catrien

  Jah Catrien, tuurlijk, een bedreiging is natuurlijk een stuk ernstiger dan een leeggeroofd huis of een gestolen auto. Nee, bedreigen zou mensen op een idee kunnen brengen maar jou suggesties zijn om te lachen.

  Steek Gordon met een mes neer. Dat is niet de gedachetngang die ik heb of die mensen op een idee zal brengen. Het zijn de mensen zelf die keuzes maken, in dit geval over opvattingen over iemand die lekker dikke mensen afzeikt.

  Ik heb het al eerder gezegd, wanneer je te dik bent en je gaat dan zeuren, dan moet je op de maan gaan wonen, want daar weeg je minder. Dit gezeur over Gordons kritiek op een stel dikke randdebielen, die zichzelf dus niet gedwongen, voor schut zetten, daar zit ik niet mee. Hoe harder je zulke mensen de grond inboort, hoe minder ze het in hun kop halen om de volgende keer nog eens mee te doen.

 39. Vincent

  SORRY! DE POST38. WAS DUS VAN MIJ EN NEIT VAN CATRIEN

  Jah Catrien, tuurlijk, een bedreiging is natuurlijk een stuk ernstiger dan een leeggeroofd huis of een gestolen auto. Nee, bedreigen zou mensen op een idee kunnen brengen maar jou suggesties zijn om te lachen.

  Steek Gordon met een mes neer. Dat is niet de gedachetngang die ik heb of die mensen op een idee zal brengen. Het zijn de mensen zelf die keuzes maken, in dit geval over opvattingen over iemand die lekker dikke mensen afzeikt.

  Ik heb het al eerder gezegd, wanneer je te dik bent en je gaat dan zeuren, dan moet je op de maan gaan wonen, want daar weeg je minder. Dit gezeur over Gordons kritiek op een stel dikke randdebielen, die zichzelf dus niet gedwongen, voor schut zetten, daar zit ik niet mee. Hoe harder je zulke mensen de grond inboort, hoe minder ze het in hun kop halen om de volgende keer nog eens mee te doen.

 40. catrien

  @ Vincent ik snap er helemaal niks van wat je zegt. Ik bedoel dat je geen zogenaamde bedreiging gaat gebruiken om de kijkcijfers op te monteren. De mensen in het land vinden die dikke trollen in stippel jurken die niet kunnen zingen en geen uitstraling hebben, met een gangsta management dus ook niet interessant om naar te kijken. En jij vind ook dat ze voor schut staan? meen ik uit je post op te maken? Nou laten ze er dan ook niet zo’n belachelijke reclame, zoals bijvoorbeeld een ‘bedreiging’ al-dan-niet-in-scene gezet, voor maken.
  En doe het gewoon met de kijkcijfers die je hebt.

 41. Tetje

  Laat ze die types uberhaubt niet casten. Als ze dan alleen maar door mogen om eens lekker uit te lachen ben je net zo zielig als die trollen.

 42. Tetje

  @ Vincent: ” wanneer je te dik bent en je gaat dan zeuren, dan moet je op de maan gaan wonen, Gordon’s kritiek daar zit je niet mee, hoe harder ze vallen, hoe minder ze het in de kop halen om de volgende keer nog eens mee te doen ”.

  Hiermee leg je de eindverantwoording dus bij zo’n onnozel propje in stippeltjesjurk. Tja…

 43. remco

  Waar maken jullie je toch allemaal druk!
  Wat zijn er toch trieste mensen bij zeg, dat ze hem iets aan willen doen alleen maar omdat ie eerlijk is. Ja hij is hard kij hard wat ie zegt. Maar hij zegt het wel . Als iemand binnen komt lopen, andere mensen denken dan, Maar hij plapt het er meteen uit.
  Je moet niet alles serieus nemen wat hij zegt : hallo we hebben het over Gordon.
  En het voegt net iets meer toe aan het programma!
  Ik vind het kij leuk dat ie in de jury zit bij idols, Hij geeft het programma net iets meer humor!
  Maar ja ieder zijn eigen mening , maar ik hou van zijn humor

  Groetjes , Remco

 44. Tjeerd

  @remco

  Mensen moeten niet zo lopen janken. Als ze willen dat het stopt, dan moeten ze niet kijken, dan is het zo over. Nu vult RTL nog zijn zakken door Gordon en die leipkezen die denken dat ze artiesten zijn

 45. suus

  Ja hoor, lullen jullie je er maar weer uit. Maar je gaat toch geen televisie programma maken, mensen oproepen, en uitgerekend degene die het verst buiten de boot valt daar op die stip zetten? En dan over een nekschot beginnen? Ik hou ook van Gordon’s humor maar dit ging gewoon te ver.
  En dan het nieuws dat Gordon opnieuw bedreigd wordt er vlak achteraan.
  Dan lopen er toch ook zwaar gestoorden rond? Hij was dus al een keer bedreigd. Hadden we dat een paar jaar geleden ook al niet eens meegemaakt? Het is en blijft een rotgeintje.

 46. Tjeerd

  @suus

  het feit dat wij er hier over praten maken het voor RTL een succes. Een freakshow trekt nu eenmaal meer mensen dan een show met een gewoon doorsnee persoon niet niet kan zingen.

  Bij RTL is het nog altijd in het kader van de poen: “U vraagt, wij draaien”. Wij zitten die gasten met meer dan een miljoen mensen te bekijken, dus werken we er zelf aan mee.

  Ik kijk ook want ik lach mij echt rot om die freaks. Overigens is dat al zo oud als de weg naar Rome. Mensen die raar waren werden op kermissen ook te kijk gezet en bekeken tegen betaling.

 47. suus

  Ze doen maar.

 48. suus

  Bovendien slaat het ook nog eens kant noch wal omdat de vergelijking met zo’n kermis attractie, een met 3 tieten ofzo daar ook te kijk zou zitten op een kermis. Want die krijgt dan nog betaald. Maar wat krijgt zo’n lief meisje dan? Een hoop hoon en gelach over haar heen.
  Was dat het dan?

 49. sven

  @ Suus ;

  come on… het slaat wél aan, er is een groot publiek voor idols (mezelf meegerekend) die het leuk/grappig vinden

  Vergeet niet dat die mensen koste wat het kost met hun kop op de buis willen… en ze zijn lang zo dom nog niet als dat ze overkomen.

  Neem zon Herman, kan niet zingen, niet dansen, is lelijk ! MAAR: heeft door zijn leipe gedrag in Idols zon 200 optredens per jaar!!! Wie is er nou dom..?

  Moet je zon lief meisje dan maar doorlaten en haar wekenlang een worst voorhouden en laten geloven dat zij werkelijk een platencontract krijgt??? En uiteindelijk valt ze toch af.

  Dát is pas grof en hard in mijn ogen, iemand vanaf dag 1 vertellen dat hij/zij het niet in zich heeft om een idool (geen zanger(es), maar idool) is gewoon eerlijk.

 50. Tetje

  Hehe het trolletje in stippeltjesjurk had ook anders weggeloodst kunnen worden, tjonge jonge wat een discussie zeg! Maar Gordon zal dergelijke ongelofelijke grove opmerkingen voortaan wel uit z’n hoofd laten.

 51. dammitsme

  Vreselijk,
  Dat iemand zo “zelfingenomen” kan zijn.Dat word hier ook nog eens humor genoemd.Zelf lacht hij het hardst om zijn eigen grappen,die geen grappen maar vaak “kwetsende” opmerkingen zijn.Zijn kritiek gaat vaak ook niet over de vertoonde zangkunsten in idols,maar over iemands handicap.Grappen over het beenlengteverschil,een lange of korte persoon.Hoe dom kan iemand zijn wanneer je uit al de negatieve reacties op zijn optreden in idols daarmee nog steeds door blijft gaan.

  Ik ga in ieder geval niet meer kijken…en wat dat nekschot betreft.Wanneer ik Gordon zou tegenkomen sta ik niet voor mezelf in,want ik ben razend…………..

 52. Betty

  Na het bekijken van een aantal afleveringen van Idols, voelden wij een steeds grotere walging over het opzettelijk beledigende kwetsende en denigrerende gedrag van Gordon tegenover de kandiaten. Zijn zogenaamde grappen en lachbuien, vooral naar aanleiding van het optreden van kwetsbare groepen mensen of mensen met een handicap, zijn ronduit misselijk en discriminerend.

  Misschien heeft hij niet in de gaten dat bepaalde mensen daar zodanig door gekwetst worden, dat het aanleiding zou kunnen geven tot ernstige situaties naderhand. Niet iedereen is namelijk in staat om een intense vernedering makkelijk te verwerken. Na misschien weken van voorbereiding, hoop en onschuldig dromen.

  De simpele opmerking: naar onze mening zing je niet zo best zou kunnen volstaan. Op die manier gebeurde het bij het programma: I wanna be a popstar, wat toch wekelijks een miljoen kijkers trok.

  Het lijkt een opzettelijk misbruik maken van zijn positie in de jury.
  Wij vinden het onbegrijpelijk dat de andere jury-leden niet ingrijpen, en dat er uberhaupt niet in gegrepen wordt door de programmaleiding.

  Wij roepen bij dezen mensen op, die dit net zo walgelijk vinden als wij, om hier samen wat aan te doen.

 53. mikey

  @ Betty, stel je niet aan ajb.. Dit is de opzet van Idols en Henkjan was ook ontzettend grof! Ik zou het ook niet trekken als ik 80 personen op een dag zag die helemaal overtuigd van hun eigen kunnen zijn en nog geen zuivere noot kunnen zingen…

 54. Betty

  Dan, Mikey, moet je niet als jurylid in een dergelijk programma gaan zitten. Want dan ben je er doodeenvoudig niet geschikt voor.

  Daarbij, als je goed gekeken hebt, is het programma erop gericht..om dergelijke mensen naar binnen te halen
  (je kunt nl van te voren een aantal voorwaarden stellen, waardoor grote groepen af vallen)

  En het is nogal merkwaardig dat het overgrote deel van de beelden gaat over dergelijke slecht presterende kandiaten, en dat we wel heel erg veel beelden voorgeschoteld krijgen die nou juist gepaard gaan met onsmakelijk jury commentaar.

  Waarom noemen ze dit programma niet: Idols-Leedvermaak-lol.

 55. Edwin

  Je bent echt een zwakkeling als je niet tegen dit soort kritiek kan. Mensen die denken dat ze kunnen zingen dat is pas erg.
  Krijg eens een wat bredere rug. Zuurtjes. Arjen Robben is er niks bij

 56. caley

  als mense niet kunne zingen moeten ze daar ook niet gaan staan. Ze weten toch dat gorden daar in die jury zit. Dan moete ze ook niet gaan huilen als ze uitgelachen worden. En btw.. als ze denken dat hij erg is, wacht maar tot je in de echte music business terecht komt. Dat is pas hard

 57. de Hond

  Vanavond bij Paul de Leeuw was Filemon op tv bij onze belasting gedrochtes van de Radio en TV.Veel te veel verdienende mensen die aan hun houding te zien ,dat bij mij weer gevoelens opwekte hoe het is om geestelijke macht te willen uitstralen,dat gelijk staat aan een blok beton.Nou ja,Leo blokhuizen terzijde gelaten,Giel Beelen is wel bekend wat een echte eikel in hersenen is.Maar Stacy Rookhuizen,toen begonnen mijn hersenen echt vreselijk te kriebelen.Zij heeft haar achternaam al mee,Rookhuizen.Hoe arrogant en pedant zij is slaat werkelijk.Dat ze nog op tv in Juries mag zitten.Het gatten-likkers-vriendjes-politiek-kwallen -syndroom is zovort afgelopen als ze dat soort mensen maar ver van de Camera houden.Wat een kwallen wijf,en ze zal wel POT zijn,want haar Jalouzie ging behoorlijk ver.Het gaat niet om de buitenkant van de mens,maar het gaat om de hersenen van de mens.En de hersenen van Stacy Rookhuizen zijn bedorvelijk verrot van arrogantie ,haar hersenen die uitslaan hoe fijn ze het vinden om bij onze dure belasting vretende boys te staan.Maar vooral hoe ze echt menseijk is?.Schop haar weg bij de Cameras,dan is er in ieder geval een minder waar we ons aan moeten ergeren.Of een nieuw programma zou ook mooi zijn WANNEER KOMEN DE UFOS stacy rookhuizen Halen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.