Gordon met oude ploeg terug op Radio 538

Zanger en RTL-presentator Gordon gaat met ingang van zaterdag 3 november een radioprogramma presenteren voor Radio 538. De nieuwe radioshow van Gordon zal iedere zaterdag tussen 15.00 uur en 18.00 uur te horen zijn. “Ik doe gewoon radio op mijn manier. Ik ga niet naar anderen luisteren, dat heb ik ook nooit gedaan“, zegt Gordon in Boulevard. “Wat ik wel ga doen, en dat is vrij uniek, is dat ik zelf ga proberen te schuiven. Het is wel handig als je het allemaal in eigen hand hebt…

Het schijnt nogal pittig te zijn, omdat het nogal moeilijk is met al die knoppen. Maar ik wil toch even een poging wagen, zodat ik niet afhankelijk ben van een technicus. Dan kan ik gewoon mijn eigen dingen instarten, dus ook mijn eigen liedjes, ha ha.

In het verleden presenteerde Gordon ook een show bij 538. In 2003 stapte hij over naar Noordzee FM waar hij tot medio dit jaar ‘Goedemorgen Gordon’ presenteerde. “Wat heel leuk is, is dat ik de oude Goedemorgen Gordon-ploeg weer bij elkaar heb”, vertelt Gordon in de entertainmentrubriek. “Danny Gordijn en Kimberley Berk komen weer naast me als sidekicks. Dat was voor mij een gouden drie-eenheid. We voelden elkaar zo goed aan op een gegeven moment.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen