Feestelijke terugblik op één jaar Gouden Kooi bij RTL 5

Het veelbesproken televisieprogramma De Gouden Kooi viert haar verjaardag: de luxueuze villa in Eemnes dient nu een jaar als decor voor de realityshow. In de special Eén Jaar Gouden Kooi, te zien op donderdag 4 oktober bij RTL 5, wordt teruggeblikt op de start van het reality- programma, de aandacht van de pers, de discussies, de miljonairs die komen en gaan, de stelletjes en de keerzijde van het verblijf in de villa. Alle spelers hebben hetzelfde doel voor ogen: finan- ciële onafhankelijkheid.

De eerste verjaardag van ‘De Gouden Kooi’ leidt de gedachten van bewoners Brian, Amanda, Huub, Lieke, Nadia en Jaap wellicht af van het spel dat bol staat van intriges. Eén Jaar Gouden Kooi omvat onder meer de kickoff, de binnenkomst, de strijd om het eerste geldbedrag en het verwachte en onverwachte bezoek van familie en vrienden. Ook is er aandacht voor de relaties en de uitspattingen, zoals de relatie tussen Bart en Lesley en de liefdesperikelen tussen Brian en Amanda.

Ook het ‘schop’-incident van Nena en de gevolgen hiervan passeren de revue. De ruzies en het gevecht tussen Huub en Nathanael worden weer in beeld gebracht, net als de komst van Huub, Eric en Jaap in de villa. Het verblijf in Eemnes heeft ook een keerzijde. Silvia weet hoe dit is, omdat haar vader tijdens haar verblijf is overleden.

In ‘Eén Jaar Gouden Kooi’ ook aandacht voor Natasia die keer op keer heeft moeten uitleggen waarom ze de villa is ingegaan, ondanks het protest van haar kinderen.

Eén Jaar Gouden Kooi is donderdag tussen 20.30 en 21.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen