Elf dames gaan door het stof voor Outback Jack

Elf Nederlandse en Vlaamse dames strijden om een vrijgezel in Outback Jack, dat vanavond van start gaat op NET 5. Wat ze echter nog niet weten, is dat deze strijd niet in Nederland plaatsvindt, maar in de Australische Outback. “Het was voor deze luxe popjes wel even schrikken toen ze hoorden dat de man in Australië woont“, vertelt presentator Art Rooijakkers bij TVgids.nl. “Maar de klap kwam pas echt toen ze in de outback aankwamen.” Daar moesten ze het stellen zonder luxe.

Het programma begint wanneer de elf dames onderweg zijn naar een prachtig landgoed in Nederland waar ze hopen een rijke vrijgezel te ontmoeten. Groot is dan ook hun verbazing wanneer ze -met de champagne nog in hun hand- te horen krijgen dat die vrijgezel zich helemaal aan de andere kant van de wereld bevindt.

Op het vliegveld kregen de kandidaten van Art te horen hoe ze bij hun droomman konden komen. “Er was maar één manier om hem te bereiken, en dat was per parachute. Ik verwachtte dat een flink aantal van hen dat niet zou doen, maar ze gingen allemaal. Terecht ook, want Aussie Luke is behoorlijk aantrekkelijk“, vertelt Art. Lachend voegt hij daaraan toe: “Hij is zelfs zo knap, dat ik tegen de cameraman heb gezegd dat ik liever niet meer met hem in beeld wilde.

De vrouwen komen terecht in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Wekenlang ploeteren ze door het rode stof en de ruige wildernis van de bloedhete en verlaten Australische Outback. De dames hebben één enkel doel voor ogen: het hart veroveren van de avontuurlijke Aussie Luke. “De ontwapenende manier waarop de meisjes deze uitdaging aangaan, levert naast hilarische situaties ook hartverwarmende televisie op“, aldus een woordvoerster van NET 5.

Outback Jack is vanavond om 20.30 uur te zien bij NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen