280.000 kijkers voor Outback Jack


De kijkcijfers van zondag 7 oktober 2007 (SKO)

Outback Jack (NET5, 20:30) – Elf Nederlandse en Vlaamse dames strijden in het nieuwe NET 5-programma Outback Jack om de vrijgezelle ‘Aussie’ Luke. De strijd vond plaats in de woeste outback van Australië. “Ze moesten erg wennen aan de wildernis. Ze hadden bijvoorbeeld nog nooit een krokodil gezien, behalve dan in de vorm van een tas in de PC Hooftstraat“, vertelt Outback- presentator Art Rooijakkers. Luke zag het programma wel zitten. “Hoe leuk dit is? Ik geniet!

Luke heeft zich goed voorbereid. “Drie zoenen voor de Nederlandse vrouwen, één voor de Vlaamse, toch?” Hij wilde vooral zichzelf blijven. “Ik ben gewoon mezelf; waarom zou ik zenuwachtig zijn? Ik weet wat ik wil en ik ben makkelijk; ik zie wel wat er gebeurt. Kom maar op met die meisjes! Ik wil zoenen.” Hij voegt toe: “Straks kussen ze misschien als een vis; dat moet ik toch van tevoren wel weten?” Outback Jack werd zondagavond door 280.000 kijkers (madl: 3.7%) bekeken.

Jetix Studio (Jetix, 09:00) – Acteur Joey van der Velden, bekend van de Vara-serie Kinderen geen bezwaar, maakte zondagmorgen zijn opwachting als presentator van het nieuwe programma Jetix Studio, dat hij samen met Nicolette van Dam presenteert. Het is de opvolger van Jetix Max, dat Van Dam met Jamai Loman maakte. Maar de zanger kreeg het te druk, en moest stoppen. Van der Velden bij GPD: “Comedy is net als presenteren met een copresentator een kwestie van show en van timing. Je moet elkaar opvangen, elkaar aanvullen, die technieken kwamen bij de eerste opnamen afgelopen week goed van pas. Als ik die ervaring niet had gehad, had ik nu waarschijnlijk aan de beademing gelegen.” De afgelopen week werd de eerste aflevering van Jetix Studio opgenomen. “Superspannend. Het was echt een hele zware dag. Alles was nieuw voor me. Ik ben nogal druk, dus ik hoop maar dat het niet al te onrustig overkomt op beeld.” Jetix Studio werd zondagmorgen vanaf negen uur door 195.000 kijkers (madl: 16.2%) bekeken bij Jetix.

Try before you die (BNN, Ned3, 22:15) – Voor het programma Try before you die reisde presentatrice Katja Schuurman af naar Las Vegas om illusionist Hans Klok te assisteren bij zijn show aldaar. Katja was niet bepaald een natuurtalent. “Hans had het ook wat onderschat“, zegt Katja in Televizier. “Hij dacht dat het een koekie zou worden voor me, maar naarmate de dag vorderde, zag ik hem steeds bezorgder kijken. Er zouden die avond ook nog eens heel belangrijke agenten in de zaal zitten, dus het mocht niet misgaan.” De nacht voor haar optreden, heeft Katja geen oog dicht gedaan. “Ik dacht alleen maar aan die truc. Maar uiteindelijk bleek ik een heel goede assistente. Ik heb het al teruggezien en het ziet er heel cool uit.” Try before you die trok zondag 755.000 kijkers (madl: 11.9%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen