Edsilia Rombley opent Gouden Televizier-Ring Gala

Het 42ste Gouden Televizier-Ring Gala zal aanstaande vrijdag ‘spectaculair’ worden geopend door zangeres Edsilia Rombley. Dat meldt een zegsvrouw van de AVRO vandaag. Edsilia deed dit jaar mee aan het Eurovisie Songfestival, maar werd in de halve finale naar huis gestuurd. Tijdens het gala, waarin de tv- prijzen worden uitgereikt, krijgt ze een herkansing. “In een nieuwe versie van haar songfestivalhit On Top of the Word zal ze de genomineerden toezingen“, aldus een zegsvrouw.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan een nieuw arrangement en een nieuwe Nederlandstalige tekst. Voor dit gala heeft Edsilia bovendien de ontwerper van haar Eurovisie Songfestival jurk opnieuw aan het werk gezet.

De AVRO beloofde eerder dat het gala spectaculairder dan ooit wordt. “De komende dagen zal in Koninklijk Theater Carré volop gerepeteerd worden om de opening spectaculairder dan ooit te maken“, aldus een zegsvrouw. “De opkomst van Edsilia zal verrassend zijn. De zangeres wordt bijgestaan door een grote groep dansers. Tijdens het openingslied maken alle genomineerden een speciale opkomst.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen