Die is de Mol: AVRO leert kijker speuren naar de Mol

In de aanloop van de nieuwe serie Wie is de Mol? brengt de Avro vanaf 25 novem- ber vijf afleveringen cursus-molkijken- voor-beginners in Die is de Mol!. Elk programma duurt 25 minuten en daarin is een keur aan mol-fragmenten en oud- kandidaten te zien, zowel van de jaren met onbekende Nederlanders als met bekende Nederlanders. “Een uitgelezen kans voor liefhebbers om de mol te doorgronden, nog voordat de nieuwe serie is begonnen“, aldus een woord- voerster van de omroep.

Bovendien worden in Die is de Mol! de tien kandidaten van het Wie is de Mol?-seizoen 2008 (Mexico) geïntroduceerd en door een panel van oud-molkandidaten getest op hun molgehalte. Kunnen zij de mol zijn? En zo niet: zijn ze gehaaid genoeg om het spel te winnen? Zijn ze stressbestendig en zijn ze voorbereid op het onverwachte?

Elke aflevering worden twee nieuwe kandidaten geïntroduceerd en aan de tand gevoeld door een tweetal oud-kandidaten, die op grond van hun vroegere deelname aan de serie voor mol-specialist kunnen doorgaan. Daaruit komen het molgehalte en de winstkansen van de nieuwe kandidaat naar voren.

De nieuwe koppels zijn op alfabetische volgorde van de voornamen geformeerd: Anette van Trigt en Coen Swijnenberg, Dennis Weening en Dunya Khayame, Edo Brunner en Georgina Verbaan, Joris Linssen en Nicolette Kluijver, Patrick Martens en Regina Romeijn. De nieuwe serie Wie is…de Mol? is vanaf donderdag 3 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.

De nieuwe programmareeks Die is de Mol! wordt vanaf zondag 25 november vijf weken lang uitgezonden door de AVRO op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen