Die is de Mol: AVRO leert kijker speuren naar de Mol

Geplaatst op di 30 okt 2007 om 11:54

In de aanloop van de nieuwe serie Wie is de Mol? brengt de Avro vanaf 25 novem- ber vijf afleveringen cursus-molkijken- voor-beginners in Die is de Mol!. Elk programma duurt 25 minuten en daarin is een keur aan mol-fragmenten en oud- kandidaten te zien, zowel van de jaren met onbekende Nederlanders als met bekende Nederlanders. “Een uitgelezen kans voor liefhebbers om de mol te doorgronden, nog voordat de nieuwe serie is begonnen“, aldus een woord- voerster van de omroep.

Bovendien worden in Die is de Mol! de tien kandidaten van het Wie is de Mol?-seizoen 2008 (Mexico) geïntroduceerd en door een panel van oud-molkandidaten getest op hun molgehalte. Kunnen zij de mol zijn? En zo niet: zijn ze gehaaid genoeg om het spel te winnen? Zijn ze stressbestendig en zijn ze voorbereid op het onverwachte?

Elke aflevering worden twee nieuwe kandidaten geïntroduceerd en aan de tand gevoeld door een tweetal oud-kandidaten, die op grond van hun vroegere deelname aan de serie voor mol-specialist kunnen doorgaan. Daaruit komen het molgehalte en de winstkansen van de nieuwe kandidaat naar voren.

De nieuwe koppels zijn op alfabetische volgorde van de voornamen geformeerd: Anette van Trigt en Coen Swijnenberg, Dennis Weening en Dunya Khayame, Edo Brunner en Georgina Verbaan, Joris Linssen en Nicolette Kluijver, Patrick Martens en Regina Romeijn. De nieuwe serie Wie is…de Mol? is vanaf donderdag 3 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1.

De nieuwe programmareeks Die is de Mol! wordt vanaf zondag 25 november vijf weken lang uitgezonden door de AVRO op Nederland 3.
14 Reacties op “Die is de Mol: AVRO leert kijker speuren naar de Mol”


 1. Smile

  Leuk!

 2. Henk

  Als je alle series hebt gevolgd is dit eigenlijk een overbodig proggramma. Jammer trouwens dat Wie is de Mol op donderdag wordt uitgezonden, Zal ik het denk ik op uitzending gemist moeten kijken.

 3. WJ

  Ik vind het wel een geinig idee (en het is natuurlijk slimme promotie voor Wie is de mol); en voor mensen die niet alle series gevolgd hebben (die zijn er natuurlijk ook) of voor wie wel toe is aan een opfriscursusje bepaald niet overbodog. En ik vind het juist wel prettig dat donderdag de uitzenddag is…

 4. winnie

  Lijkt me een leuk programma, en ik vind de donderdag ook ideaal, nu komt er voor mij niets op de donderdag alleen op net 5 af en toe een leuke film.

 5. Feder

  Wordt dit programma vanaf nu niet gepresenteerd door Pieter Jan Hagens? Misschien doet ie het wel heel goed hoor, maar als er iemand is die de uitstraling van een stoeptegel heeft, dan is hij het wel. (alhoewel, Gerard Arninkhof -journaal- scoort wat dat betreft ook goed)

 6. Ronald

  Leuk! Ik ben erg benieuwd!

 7. Rens

  Jammer dat het op de donderdagavond komt, moet ik werken :(

 8. Anoniem

  Dit gaat scoren en ik ga zeker kijken

 9. Jens

  Leuk idee. Kandidaten ook eindelijk eens leuk, ga zeker kijken !

 10. Mart

  Altijd erg leuk om te zien en de donderdag is juist de perfecte avond dan is er toch niks op tv

 11. frans

  In het begin, met onbekende nederlanders, had het programma meer charme dan nu met die eeuwige bn’ers. Ook de irritante montage, het alsmaar onderbreken door monologen van de kandidaten, ze kunnen dat toch beter als voice-over monteren?!
  O ja, Karel van de Graaf was wel heel erg droog en stug in zijn presentatie.

 12. Adis

  Super =D

 13. Jorian

  ja maar hoe laat is het dan??? dat staat nergens :(

 14. zeeuwse mol

  ik wil Angela terug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.