Boris weigerde medewerking aan terugblikshow Idols

De RTL 4-kijker wordt vanavond in het programma Idols B4 alvast opgewarmd voor een nieuw seizoen ‘Idols’ met onder meer beelden van de auditierondes met de nieuwe jury. Daarnaast blikken Idols- sterren als Jamai, Jim, Dewi, Raffaëla, Maud, Robin, Christon en Floortje terug op de hoogtepunten van de afgelopen drie seizoenen. Idols-winnaar Boris is niet van de partij. “Iedereen heeft zijn medewerking verleend, maar Boris zei: ‘Ik werk daar niet aan mee’“, zegt Idols- jurylid Gordon.

Gordon noemt het ‘stom’ dat Boris zijn medewerking niet wilde verlenen. “Iedereen heeft zijn medewerking verleend, ze hebben iedereen gevraagd. En dan gaat die Boris, de winnaar van twee jaar geleden, die zegt: ‘Ik werk daar niet aan mee’.

De zanger vermaakt zich kostelijk als jurylid bij Idols. Onlangs plaste hij van het lachen in zijn broek. “Je zegt wel eens: ‘Ik plas in mijn broek van het lachen’. Maar het is me echt overkomen, voor het eerst in mijn hele leven. Ik heb nog nooit zo gelachen. Er kwam een Iraanse vrouw binnen en die ging staan zingen alsof er een kat vermoord werd en die vrouw hield maar niet op. Het ging maar door.

Idols gaat over twee weken van start op RTL 4. In Idols B4 wordt vanavond met diverse sterren van Idols teruggeblikt op de afgelopen seizoenen. Ook zijn auditiebeelden uit het nieuwe seizoen van de talentenjacht te zien.

RTL 4 zendt Idols B4 vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen