Ron Boszhard moe van vergelijking met Carlo

TROS-gezicht Ron Boszhard wordt wel eens moe van de eeuwige vergelijking met zijn boer Carlo Boszhard, die voor RTL 4 op dit moment de programma’s Life & Cooking en Jong Geleerd presen- teert. “Ik heb drie musicals gedaan. Op een gegeven moment begon Carlo er ook mee: hij mocht invallen bij ‘Saturday Night fever’. Als ik dan in een theater kwam, zei zo’n toneelmeester: goh, ga je Carlo achterna? Terwijl ik er al drie had gedaan“, beklaagt de presentator zich in Vara TV Magazine.

Ron Boszhard kreeg het succes niet in de schoot geworpen. Hij werd weggestuurd van zowel de toneelschool als van de kleinkunstacademie. Hij werkte jaren als verpleger voordat hij in 1996 zijn eerste programma kreeg. “Die periode van tegenslagen heeft me gevormd, besef ik nu“, vertelt Ron in het programmablad.

Carlo weet niet echt wat werken is. Hij kwam van de moedermavo, schreef een briefje naar de Avro en kon gelijk bij Pauze-tv terecht. Ik heb tien jaar in de verpleging gewerkt. Carlo heeft zegge en schrijve vier dagen bij de receptie gezeten. Maar als je de bladen moet geloven, is hij ik weet niet hoe lang verpleger geweest.

De relatie tussen Carlo en moeder Boszhard is erg hecht, vertelt Ron. “Omdat zij zo close zijn, houdt mijn moeder precies bij wanneer en hoe laat Carlo op tv komt. Van mij ziet ze niet alles, maar ik hecht er ook minder aan waarde aan. Carlo is afhankelijk van zijn moeder. Ze doet alles voor hem. Hij belt haar na elke uitzending om te horen wat ze ervan vond. Ik heb mijn eigen gezin, hij heeft alleen haar...”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen