Renate Verbaan tekent tweejarig contract bij RTL

Renate Verbaan en RTL Nederland heb- ben vandaag hun handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract. Dat meldt een woordvoerster van RTL. “De komende seizoenen blijft Renate dus een vertrouwd gezicht bij de ‘family of stations’ waar ze diverse programma’s gaat presenteren”, aldus de zegsvrouw. Renate Verbaan is volgens Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4 en RTL 5, “één van de grootste presentatietalenten van de Nederlandse televisie.”

Erland Galjaard is erg tevreden over Renate Verbaan. “Door haar veelzijdigheid is ze uitstekend in grote live programma’s zoals de finales van ‘Holland’s Next Top Model’ en ‘Herman’s Helden’. Maar ook op locatie, zoals bij ‘RTL Travel’, is ze bekwaam en prettig om naar te kijken. We zijn blij dat ze zich voor langere tijd bindt aan RTL.

Op dit moment is Renate Verbaan te zien bij RTL 5 in het reality-programma Lost In Tokyo. Vanaf maandag 8 oktober aanstaande begeeft ze zich bij dezelfde zender tien weken lang in de world of fashion in de Nederlandse versie van het programma Project Catwalk. Ook wordt dit seizoen duidelijk dat Renate zeker geen uitdaging uit de weg gaat in het nieuwe reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Renate Verbaan voelt zich goed bij RTL Nederland. “Het afgelopen jaar is voor mij gebleken hoezeer ik op mijn plek zit bij RTL Nederland. Ik teken dan ook zonder enige bedenkingen en met trots twee jaar bij. Mijn doel blijft de komende jaren met veel plezier en enthousiasme mooie programma’s maken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen