LookingGood verhuist naar RTL 8

Het tv-programma LookingGood krijgt vanaf dinsdag 2 oktober een vervolg bij de jongste telg uit de RTL-familie: de vrouwenzender RTL 8. Dat meldt een zegsvrouw van de zender. Voorheen was LookingGood bij RTL 4 te zien. Ook in de nieuwe reeks van het programma gaan haarstyliste Marielle Bastiaansen, stylist Philip de Liever en visagist Thijs Willekes het land door om kandidaten te restylen. In elke aflevering van het mode- programma krijgen drie kandidaten een metamorfose.

De uitzending wordt wekelijks afgesloten met de onthulling van de metamorfoses voor vrienden en familie. “Het team van ‘LookingGood’ ziet Nederland graag mooi gekleed en goed gekapt. Alle haar- en kledingtrends en de beste musthaves van het seizoen komen dan ook aan bod“, aldus de woordvoerster van RTL.

In de eerste aflevering krijgen een moeder en dochter een totale metamorfose. Moeder Denise heeft een zware tijd achter de rug waardoor ze amper aan zichzelf toe is gekomen. Dochter Stefanie is de jongst afgestudeerde hoefsmid in Nederland en ze wil graag tips om haar vrouwelijkheid te benadrukken.

LookingGood is vanaf dinsdag 2 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 8.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen