Prestigieuze European Poker Tour bij RTL 7

In navolging op de uitzendingen van vorig jaar volgt RTL 7 de snelgroeiende pokersport nauwlettend en brengt vanaf vanavond 3 september de European Poker Tour uitvoerig in beeld. Maar liefst dertig uur televisie is gereserveerd voor het tournament dat wordt afgetrapt in het Spaanse Barcelona. De kijker is getuigen van de prestaties van de crème de la crème uit de pokerscene. Na Barcelona reizen de spelers door naar onder meer Londen en Dublin. De finale is in Monte Carlo.

Het prijzengeld is erg hoog, met als gevolg dat de gehele wereldtop aanwezig is. “Alle Amerikaanse professionals en de voormalig wereldkampioenen lopen de tour af”, aldus een woordvoerder van RTL 7. “De hoofdprijzen variëren, maar bij de meeste events liggen de bedragen tussen één en anderhalf miljoen Euro.” In Monaco is de prijzenpot beter gevuld. “In Monaco kan de winnaar maar liefst drie miljoen Euro opstrijken. De ‘European Poker Tour’ is het grootste en meest aansprekende pokertoernooi ter wereld. Het evenement wordt in diverse landen uitgezonden.

De Nederlandse inbreng op dit internationale podium is niet gering: zo’n dertig Nederlanders, waaronder amateurs, gekwalificeerden en pro’s, schuiven aan. RTL 7 volgt de prestaties van de internationale toppers van nationale bodem, onder wie Marcel Luske, Noah Boeken, Eric van der Burg, Jorrit van Hoof, Marc Naalden en Thierry van de Berg. De presentatie is in handen van Steffi de Pous. Arthur van de Meeren en Marc de Hond verzorgen het commentaar.

Het pokertoernooi is vanaf vanavond dagelijks tussen 23.30 en 0.30 uur te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen