Nieuwe drama-thriller Traveler op Veronica

In de nieuwe Amerikaanse serie Traveler ontdekken Jay en Tyler dat hun vriend Will Traveler na al die jaren niet degene blijkt te zijn die ze dachten dat hij was. Hij lijkt zelfs nooit te hebben bestaan. Toch is Traveler er de oorzaak van dat Jay en Tyler in de problemen zijn geraakt en nu hun onschuld moeten zien te bewijzen. Traveler is vanaf vanavond 3 september iedere maandag om 22.20 uur te zien bij Veronica. De serie begint als de drie vrienden het plan hebben op vakantie te gaan.

De vrienden Jay Burchell, Tyler Fog en Will Traveler zijn al twee jaar onafscheidelijk. Na hun afstuderen zijn ze van plan om op reis te gaan. Erg ver komen ze echter niet. Will daagt Jay en Tyler in New York uit om een grap uit te halen in een museum. Op hetzelfde moment vindt in het museum een bomexplosie plaats.

De FBI verdenkt de jongens ervan achter de bomaanslag in het museum te zitten. Al snel blijkt dat Jay en Tyler hun vriend Will niet zo goed kennen als zij dachten. Hij is onvindbaar en het lijkt onmogelijk om bewijs te vinden dat hij ooit heeft bestaan.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Will met opzet de verdenking op Jay en Tyler heeft geschoven. De twee vrienden ontvluchten ten einde raad de stad, als terroristen op de hielen gezeten door de FBI. Gaandeweg ontrafelen zij een samenzwering, die ook het leven van hun vrienden en familie beïnvloedt en die zelfs de hele Amerikaanse democratie op z’n kop zet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen