Martijn Krabbé hoopt op chemie met Wendy van Dijk

Martijn Krabbé presenteert het nieuwe seizoen van Idols dit jaar niet samen met Chantal Janzen, maar met Wendy van Dijk. Hij hoopt op chemie met Wendy. “Televisie blijft een raar medium. Op zo’n groot podium is veel warmte nodig om over te komen“, aldus Krabbé in De Telegraaf. “Ik had Wendy als kandidaat bij Dancing on Ice. Daar klikte het enorm. Laten we hopen dat die ver- bondenheid nu zichtbaar wordt.” Krabbé beaamt dat er weinig chemie was met Chantal Janzen.

De duopresentatie tussen Martijn Krabbé en Chantal Janzen liep volgens critici niet altijd even soepel. “Beau en Albert konden elkaar af en toe wel schieten bij RTL Boulevard, en toch zag het er uit alsof ze de beste vrienden waren. Chantal Janzen en ik zijn intussen echt bevriend, maar bij de vorige editie van Idols kon je niet zien dat er chemie was tussen ons“, aldus Krabbé in de krant.

Martijn Krabbé is blij dat hij het programma nu met Wendy mag presenteren. “Wendy is beslist niet op haar mondje gevallen. En ze is stoer. Net als Chantal Janzen. Het zijn een soort supervrouwen die alles tegelijk kunnen. Chantal stond tijdens de vorige Idols ook in de musical Beauty and the Beast. Wendy presenteerde in het staartje van haar deelname aan Dancing on Ice tegelijkertijd X Factor. Dan trok ze even een paar sprintjes achter het podium om warm te worden. Ik heb daar zo’n bewondering voor.

De presentator vindt het niet vanzelfsprekend dat hij bij Idols een nieuwe kans krijgt van RTL 4: “Ze hebben met RTL 8 wel een nieuwe zender, maar er zijn ook extra veel bekende koppen aangeschoven. Ik noem niks logisch. Ook niet dat ze mij opnieuw voor Idols hebben gevraagd…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen