Marco Borsato krijgt geen TMF Award meer

Marco Borsato is al jarenlang de grote winnaar bij de TMF Awards. In de afgelo- pen elf jaar heeft Borsato 21 keer een TMF Award ontvangen, waaronder ieder jaar in de categorie ‘beste zanger’. Marco vindt het dit jaar mooi geweest en heeft TMF laten weten geen award meer te willen ontvangen. “Het vooruitzicht dat dit aantal prijzen in de komende jaren alleen nog maar zal toenemen heeft Borsato doen besluiten geen TMF Award meer te willen ontvangen“, aldus een zegsvrouw van TMF.

De woordvoerster van TMF vervolgt: “Niet uit ondankbaarheid maar juist omdat de hoeveelheid TMF Awards hem meer en meer in verlegenheid brengt. Een begrijpelijke beslissing en ook een wens van TMF om samen naar een andere oplossing te zoeken. De TMF Awards zijn immers publieksprijzen en als het publiek op deze manier waardering uit dan is dat moeilijk te negeren.

Na de TMF Awards 2006 hebben Marco Borsato en TMF regelmatig contact gehad, vertelt de zegsvrouw. “Tijdens deze gesprekken bleek al snel dat er voor Marco Borsato als publiekslieveling een nieuwe rol is weggelegd. Een waarbij hij en de kijker het uitgangspunt zijn.” Volgende week dinsdag vertelt Marco Borsato meer over zijn nieuwe bijdrage aan de TMF Awards tijdens een perspresentatie van TMF.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen