Gordon viert vakantie in Gillend naar Huis

Zanger en presentator Gordon ontdekt in het nieuwe RTL 4-programma Gillend Naar Huis hoe de rest van Nederland vakantie viert. De diva, die zijn eigen vakanties altijd doorbrengt in exclusieve hotspots op de meest exotische locaties, zoekt de uitdaging op wanneer hij door landgenoten wordt uitgenodigd op hun ultieme vakantiestek. In de eerste aflevering vanavond gaat Gordon met Arie en Robert, twee chippendales die sinds hun zevende bevriend zijn, op stap op het Griekse Kreta.

Ook viert Gordon vakantie in eigen land door in Limburg deel te nemen aan een ezelsafari en vervolgens lekker uit te rusten op camping ’In `t Niet‘ met de familie Vaal, een gezin met drie kinderen. Op Ibiza gaat Gordon op stap met topmodel Nadine en belandt daar op een gigantisch jetsetfeest. Daarnaast gaat Gordon met een oerbrabants gezin mee op vakantie in Malgrat de Mar, met als hoogtepunt het uitstapje in het waterpark van Lloret de Mar, compleet met wachtrijen en krijsende kinderen.

Gordon ging één dag met de mensen op pad en draaide de hele dag met ze mee. “We waren bij een gezin dat op de camping zat en de hele dag niets deed. Alleen maar voor de tent hangen. Ik was kapot aan het einde van de dag, doodmoe van het niets doen.” Een bijzonder actief programma had de presentator toen hij met een groepje travestieten naar Ibiza ging. “Ik ben veel gewend en kan best wel eens grofgebekt zijn, maar dit sloeg echt alles. Ik was perplex. Ik heb in die dagen zoveel homoseksualiteit over me heen gekregen dat ik ging twijfelen of ik het nog wel was!

Het format is een idee van Gordon. “Eigenlijk wilde ik het samen met Gerard Joling maken, een soort van vervolg op ons programma Joling en Gordon Over De Vloer. Maar omdat hij bij SBS6 zit en ik bij RTL, kon dat niet. Het is nu beter dat Gerard en ik onze eigen weg gaan, maar zeg nooit nooit.

De eerste aflevering van Gillend Naar Huis is vanavond om 20.30 uur, na het eredivisievoetbal, te zien op RTL 4. Daarna is het programma iedere vrijdag tussen 21.30 en 22.30 uur te zien op RTL 4. Er zijn zeven afleveringen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen