Gerard Joling met nieuwe realityshow

Gerard Joling werkt momenteel aan een nieuwe realityshow. Dat onthulde de zanger en presentator maandag aan Novum. In het nieuwe programma volgen de camera’s van SBS 6 hem in zijn werk en privéleven. Het is niet voor het eerst dat de 47-jarige artiest zijn privéleven blootlegt. Bij Yorin was in 2004 de serie Only Joling te zien. Dit keer legt Joling de lat echter hoger. “We zijn natuurlijk doodgegooid met reallife- soaps. Dan moet het wel zo ontzettend anders zijn dan de rest.”

Joling: “Ik heb genoeg opnamen om het programma te kunnen maken en we zijn nog steeds bezig. Wanneer ik het ga uitzenden, durf ik nog niet te zeggen.

De nieuwe realityserie van Gordon, Gillend naar Huis, heeft Joling nog niet gezien. De eerste aflevering van het programma werd zondag door ruim een miljoen mensen bekeken. “Ik heb hem wel vanochtend even een sms’je gestuurd om hem te feliciteren met de kijkcijfers“, vertelt Joling.

Heimwee naar Joling & Gordon over de vloer heeft hij niet. “Ik vind het enig voor hem dat het goed gaat, maar ik zou er niet aan moeten denken om dat te moeten doen, absoluut niet, en dat weet hij ook“, zegt hij. “Ik heb er zelf voor gekozen om na het eerste seizoen te zeggen dat ik het niet meer wilde en we hebben er uiteindelijk met hangen en wurgen nog twee seizoenen achteraan geplakt.(Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen