AVRO maakt Wie Is… De Mol? met kinderen

Geplaatst op do 06 sep 2007 om 7:55De AVRO werkt aan een jeugdversie van het populaire realityprogramma Wie Is… De Mol? De nieuwe serie moet in 2008 op de buis komen met Sipke Jan Bousema als presentator. Het is onduidelijk of de serie in het buitenland wordt opgenomen, zoals wel met de volwassenenversie het geval is. Begin volgend jaar gaat er weer een reeks van Wie Is… De Mol? van start met bekende Nederlanders. Het achtste seizoen speelt zich af in Mexico en wordt gepresenteerd door Pieter Jan Hagens.


23 Reacties op “AVRO maakt Wie Is… De Mol? met kinderen”


 1. Anoniem

  Lijkt me vet om mee te doen

 2. Bas v.d Kimme

  Nou we krijgen wel steeds meer spellen op de buis waar kinderen aan mee kunnen doen.Overdag is er al genoeg voor de kids (En in de avond ook al) dus hou dan ook de kinderprogramma’s voor de kinderen en andersom ook.

 3. KN

  Pieter Jan Hagens vind ik echt zo’n enorm vreemde en slechte keuze voor een programma als Wie Is De Mol? Althans, dat denk ik nu, het is uiteraard een vooroordeel. Maar toch.

 4. Sebas

  Wie is … het molletje?

  Ach ja, zo leer je kinderen al op jonge leeftijd om listig te zijn, te liegen en iedereen voor de gek te houden.

 5. BB

  @Sebas – Hahaha, inderdaad. En maar zeuren om de Gouden Kooi, doen ze daar precies hetzelfde.

 6. Koen

  @BB

  De Gouden Kooi is wel iets heel anders dan een kwaliteitsprogramma als Wie is de Mol, daar gaat het gewoon om elkaar te kwetsen en te schreeuwen om niets, terwijl bij er bij de Mol echt wel tactiek achter zit. Als iets niet te vergelijken valt…

 7. BB

  @Koen – Dus strijden om niets mag niet (noem 3,2miljoen overigens maar niets) maar als er een tactiek achter zit is het helemaal okay ? Juist …. Dit is dus het probleem wat ik heb met de PO. De totale blindheid en zelfkritiek voor eigen product. De zelfingenomenheid. En als het nu gewoon een truukje was, okay. Maar het enge is, men gelooft het zelf ook heilig.

 8. Anoniem

  Ja, ja Koen we weten het, als het van de PO is dan moet het wel kwaliteit, lekker makkelijk hoef je verder niet bij na te denken, kinderen leren liegen en bedriegen zal beslist wel een diepere betekenis hebben bij de PO, gelukkig maar.

 9. Marek

  Iemand die het verschil niet wil zien tussen Wie is de Mol en DGK, wil ik absoluut niet op straat tegen komen, laat staan en praatje mee maken.

 10. Jan

  @Marek

  Goed verwoord! we kunnen wel concluderen dat de mensen onder post 7 en 8 erg naïef bezig zijn. Kritiek op de PO programma’s mag, maar niet zinloos staan bleren, en hetzelfde geldt voor de CO!!

 11. Anoniem

  Iemand die absoluut niemand op straat wil tegenkomen die overéénkomsten ziet tussen Wie is de Mol en DGK, laat staan er praatje mee zou willen maken, zal waarschijnlijk ook nooit zo’n iemand op straat ontmoeten omdat tie zelf tot aan zijn dood veilig voor de buitenwereld opgeborgen zal zijn in een gesloten inrichting voor niet meer te redden geestelijk gestoorden.

 12. Marek

  Waarom nou Anonymous, waarom zou ik opgeborgen moeten zijn in een gesloten inrichting voor niet meer te redden geestelijk gestoorden.
  Btw Ik kom met de regelmaat op gesloten afdelingen, ik denk dat jij niet weet wat zegt, mocht je het wel weten dat raad ik je aan om je zo snel mogelijk bij een gesloten inrichting te melden.
  Komop Anonymous laat die mensen met rust.

 13. BB

  @Marek – Ik begrijp je reactie niet. Je wil mij niet op straat tegenkomen ? Wat moet ik met zo’n antwoord ? Wat is ook je punt ?

 14. Marek

  Iemand die geen verschil wil/kan zien tussen Wie is de Mol en DGK, is naar mijn mening nog niet erg volwassen (niet in de zin van leeftijd). Met onvolwassen mensen, daar kan ik nog niet zo veel mee. Vandaar dat ik ze liever niet op straat tegen kom laat dus staan er een praatje mee maken.

 15. Tv Time

  wie doen eingelijk mee met WIDM 2008?

 16. Anoniem

  Damn it Marek, MC is weer een mongool rijker.

 17. tom van der pluym

  ik had even een vraagje, kun je jezelf al opgeven voor die kinderversie van wie is de mol!?:P

  lijkt me egt zow gaaf!

 18. Dion Riezebos

  hallo Avro en Sipke Jan ik droom er al jaren van om mee te doen met een spel van Avro daarom wil ik heel graag mee doen met wie is de mol voor kinderen.groetjes Dion.

 19. Scimmia

  Echt shit dat er niet meer info is over Widm voor Kinderen… Zou het echt gaan om kinderen van 8-12 of kinderen van 13-15 ?

 20. Scimmia

  Ik vraag het omdat ik ouder ben dan 8-12 jaar en ik wel HEEL graag mee zou willen doen… Ik volg het programma al jaren… Hopen dat me wens dan uitkomt ;)

 21. sander

  het lijkt me ook wel eens grappig om een WIDM serie te maken met, en bekende nederlanders en normale mensen…
  of kinderen en volwassenen gemengt…
  dan heb je ook geen gezijk meer over kinderprogramma of niet…

 22. super women

  hee!!

  ff een vraagje,
  kan ik me nog opgeven voor wie is … de mol voor kinderen?? of voor het nieuwe seisoen??
  Ik hoop het zo!

  DoEg!!

 23. Birdie

  Halloo…
  Ja, weet iemand of je je voor een volgend seizoen van WIDM jr kan opgeven? En hoe oud je daarvoor moet zijn?
  Want ik ben echt een super grote WIDM-fan en ik wil echt heel erg super graag meedoen.
  Als je je maar tot 12 of 13 ofzo mag opgeven vind ik het echt gemeen!
  Dan is er een WIDM voor volwassenen en voor kleine kinderen, maar niet voor tieners enzo!
  Sorry, maar het moest er even uit, want ik wil echt heel erg graag meedoen.
  Groetjes….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.