Ziekenhuispersoneel staat centraal in Trauma Centrum

In de nieuwe medische realityserie van SBS 6, Trauma Centrum, worden de be- levenissen van artsen, verpleegkundigen en ander ziekenhuispersoneel in verschillende ziekenhuizen in Nederland gevolgd. De camera’s draaien bij de behandelaars op de Spoed Eisende Hulp, maar gaan ook mee met de ambulancedienst. Trauma Centrum, dat vanaf vanavond 27 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien is op SBS 6, werpt een blik op het dagelijks leven in het ziekenhuis.

Het ziekenhuispersoneel en de patiënten van het Diakonessenhuis in Utrecht, het Medisch Spectrum Twente in Enschede en de Isala klinieken in Zwolle worden gevolgd. Ook gaat de camera mee met de ziekenwagens van de ambulancedienst RAVU in de provincie Utrecht en het Verenigd Ziekenvervoer in Amsterdam.

In Trauma Centrum wordt veel aandacht besteed aan de acute zorg. De Spoed Eisende Hulp van het Diakonessenhuis is één van de afdelingen waar de verpleegkundigen vaker hollen dan stilstaan. SEH-verpleegkundigen Hans en Jeanette houden van de actie en afwisseling in hun werk: “Je weet van tevoren nooit wat je te wachten staat. Er kan paniek, spanning en stress zijn, maar soms zijn we alleen maar bezig met een sneetje in de vinger

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen