RTL Boulevard en ‘Goede tijden’ terug bij RTL 4

De succesvolle programma’s RTL Boulevard (18.35 uur) en Goede tijden slechte tijden (20.00 uur) keren vanavond 26 augustus met de start van het nieuwe televisieseizoen terug op RTL 4. RTL Boulevard heeft aangekondigd dat de shownieuwsrubriek bij de start van het nieuwe seizoen wordt uitgebreid. Niet alleen dienen zich nieuwe deskundigen aan; ook kan een vierde persoon aan- schuiven in de vernieuwde studio. RTL 4 belooft een spannende start voor Goede tijden slechte tijden.

In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bevonden de bewoners van Meerdijk zich op het eindexamenfeest van Nina en Florien. Alle verhaallijnen kwamen hier tot een spannend hoogtepunt en de kijker ging de zomer in met veel onbeantwoorde vragen. Wie wordt er neergestoken door Vadim: Jack of Bing? Overleeft Robert de harststilstand die Ludo onbedoeld veroorzaakte? En wat gebeurt er met Charlie nu ze weet dat Valentijn haar zoon niet is? Vanaf vanavond 27 augustus wanneer alweer het 18e seizoen van Neerlands langstlopende soapserie ingaat, krijgt de kijker antwoord op alle vragen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen