Liefde en avontuur in From Alaska With Love

Het avontuurlijke realityprogramma From Alaska With Love gaat vanavond 25 augustus om 20.30 uur van start bij RTL 5. Tegen de achtergrond van de natuur van Alaska date een dozijn Nederlandse jonge vrijgezelle vrouwen met vier stoere singles uit deze grootste, dunbevolkte staat van de Verenigde Staten. “Deze naar liefde hunkerende mannen, type ruwe bolster, blanke pit zijn single, niet uit vrije keuze maar simpelweg door een gebrek aan beschikbare vrouwen“, aldus de tv-zender.

De bevolking van Alaska bestaat voor een groot deel uit personen van het mannelijke geslacht. Presentator Roeland Fernhout begeleidt de twaalf jonge vrouwen in hun onderlinge concurrentiestrijd om de gunst van de vier mannen uit Alaska. Uiteindelijk sluit na diverse afvalrondes elke man slechts één vrouw in de armen, terwijl de afvallers op het vliegtuig terug naar Nederland gezet worden. (Foto: RTL)

Elke Alaskaan date met drie vrijgezelle dames en na een reeks van dates, uitjes en opdrachten zal het kwartet mannen uiteindelijk elk één Nederlandse vrouw kiezen die met hen in Alaska een bestaan gaan opbouwen. De twaalf vrouwen zijn allen bereid hun leventje in Nederland op te geven voor de liefde. Zij kunnen zich allen wel een toekomstig leven in Alaska voorstellen met een outdoor-man.

Voordat de twaalf dames het luchtruim kiezen, vindt er een selectieronde plaats en leggen de mannen via webcam dates voor het eerst contact met de Nederlandse kandidaten. Iedere man stelt zich voor aan zes singles, gematched uit vele kandidaten. Slechts drie van hen maken daadwerkelijk de oversteek naar Alaska om mogelijk de liefde van hun leven te ontmoeten. Drie dames gaan een nog groter avontuur aan, want zij zijn ingedeeld bij een mystery man. Pas als zij de vliegtuigtrap aflopen worden zij geconfronteerd met deze grote onbekende…

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen