Vrolijk afscheid van de zender Tien

Televisiezender Tien neemt aanstaande vrijdag 17 augustus om 20.30 uur afscheid van de kijker met De Laatste Show. Daarin nemen Albert Verlinde en Daphne Bunskoek met zes Tien presentatoren afscheid van de zender. Live vanuit De Gouden Kooi blikken zij terug op twee bewogen jaren én kijken vooruit naar het komende tv-seizoen, als vele Tien programma’s en presentatoren hun weg zullen vinden op een van de RTL zenders. Jack Spijkerman speelt een speciale De Kop van Jut.

Bekende Tien gezichten Linda de Mol, Gordon, Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Humberto Tan en Jack Spijkerman blikken terug op twee bewogen jaren Talpa en Tien. Wat waren de hoogtepunten, successen en missers? Gezamenlijk maken zij de balans op, waarbij ook de minder geslaagde programma’s niet uit de weg gegaan zullen worden.

Ook de controverse rondom het Tien-programma De Gouden Kooi passeert nog één keer de revue, evenals de manier waarop de zender verslag deed van het voetbal. En hoe heeft iedereen het eigenlijk persoonlijk ervaren? Hoogte- en dieptepunten van twee jaar Talpa en Tien komen in sneltreinvaart voorbij en worden voorzien van commentaar door bekende én onbekende Nederlanders.

De Laatste Show is vrijdag 17 augustus om 20.30 uur te zien op Tien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen