Villa tv-programma De Bouw staat te koop

De winnaars van het tv-programma De Bouw gaan Almere alweer verlaten. Dat schrijft Almere Vandaag. Herman en Trudy Pieper wonnen in 2005 een villa in de Willie Wortelstraat in de Stripheldenbuurt. Deze villa staat sinds april te koop voor maar liefst 895.000 euro. “We gaan weer terug naar Gelder- land, naar onze familie“, vertelt Herman. “Onze zoon is daar achtergebleven en die mist ons enorm. We vinden het wel jammer want we wonen nu in een prachtig huis.

Herman en Trudy Pieper wonnen de villa nadat ze hem met een aantal echtparen zelf gebouwd hadden. Het programma van Talpa deed destijds veel stof opwaaien in Almere. De gemeente had de grond gratis beschikbaar gesteld aan de zender. Het echtpaar moet nog tot en met 1 april volgend jaar in de villa blijven wonen.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen