Ugly Betty versterkt maandagavond Net 5

Net 5 zegt met de telenovelle Ugly Betty opnieuw een ’topserie’ in huis gehaald te hebben. De Amerikaanse versie van de Nederlanse reeks Lotte zal met ingang van 20 augustus wekelijks op maandagavond te zien zijn bij de televisiezender. Ugly Betty, waarin alles draait om de harde en meedogenloze modewereld van New York, wordt vanaf dan gevolgd door nieuwe afleveringen van Men in Trees. Deze serie werd dit voorjaar gelanceerd en was volgens Net 5 direct een succes.

Men in Trees maakte dit voorjaar onderdeel uit van de maandagavond van Net 5. Deze avond is volgens de zender met veel succes tot tweede serie-avond gegroeid. Dat was onder meer te danken aan Men in Trees. “Deze serie was direct populair en behaalde wekelijks bijna 450.000 kijkers“, aldus een zegsvrouw van Net 5.

Ugly Betty moet de maandagavond gaan versterken. De serie draait om Betty Suarez. Betty wordt aangenomen als secretaresse bij het bekende modeblad Mode. Ze is slim, lief en heeft een hart van goud. Het enige wat haar in de weg staat is tegelijkertijd het belangrijkste in de modewereld: haar uiterlijk. Ugly Betty is onder andere geproduceerd door actrice Selma Hayek. Daarnaast zijn er in de serie rollen weggelegd voor zangeres en actrice Vanessa Williams. Ook Alan Dale, bekend van de serie The O.C., speelt een rol. Ugly Betty heeft na slechts één seizoen al twee Golden Globes en een nominatie voor de People’s Choice Award in de wacht gesleept.

Anne Heche speelt de hoofdrol van Marin in Men in Trees. Marin is in een reeks nieuwe afleveringen terug in New York en hoewel Jack nog steeds op haar wacht, krijgt hij bezoek van iemand die hem een geheim komt vertellen.

Ugly Betty is vanaf 20 augustus wekelijks tussen 20.30 uur en 21.30 uur te zien bij NET 5. Vanaf diezelfde datum gaat de televisiezender om 21.30 uur verder met aflevering 11 van seizoen 1 van Men In Trees.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen