SBS vergeet eind film uit te zenden

Geplaatst op ma 06 aug 2007 om 18:25SBS heeft zijn kijkers kwaad gemaakt door een James Bond-film zaterdag plots af te kappen. You Only Live Twice werd volgens de NOS al steeds onderbroken door kreunende vrouwen, maar een kwartier voor het eind kwam de film niet terug en was een belspel te zien. Veel kijkers stuurden mailtjes naar SBS en enkelen belden zelfs naar het belspelletje om hun beklag te doen. Inmiddels heeft de zender zijn excuses aangeboden. Dat het slot niet is uitge- zonden, kwam door een “computerfout“.


66 Reacties op “SBS vergeet eind film uit te zenden”


 1. Chiel

  Zó slecht! Las het vandaag ook al op teletekst… En die mensen van het belspel hebben ook niet door dat hun ineens 20 minuten eerder beginnen. Of dat er geen aftiteling is geweest… Dat kan toch geen computerfout zijn! Maar het zal wel ;)

 2. Flippo

  Niks nieuws, de Hart van Nederland-herhaling ’s nachts wordt ook regelmatig halverwege afgekapt voor een promo en begint daarna weer vrolijk opnieuw. Erg slecht.

 3. Chiel

  Ja klopt! Iedere eerste HVN herhaling op NET5. Zó slecht ook dat weer. Eerst zonden ze 8 weken de verkeerde rpomo uit voor een programma (iedere week werd dezelfde film aangekondigd) en toen stuurde ik een mailtje en was het opgelost (oke, toen was er geen promo). maar nooit een mail terug :? Dus nu zoeken ze het zelf maar uit :P

 4. hnmujykuy

  Waren ze allemaal naar de camping ofzo? :P

 5. DF

  Niets nieuws, SBS is niet voor niets een baggerzender. En dat de kijkers klagen, sta ik van tekijken, normaal kijker er alleen maar sukkels naar de CO, en die snappen er toch niets van.

 6. tvman

  Een aanfluiting maar dat heb ik al eerder ergens anders hier net gemeld.
  Daarom stoppen ook met die belspellen, de kijker lijdt eronder.

 7. tvman

  @Chiel zegt:

  06-08-2007 om 18:28
  Zó slecht! Las het vandaag ook al op teletekst… En die mensen van het belspel hebben ook niet door dat hun ineens 20 minuten eerder beginnen. Of dat er geen aftiteling is geweest… Dat kan toch geen computerfout zijn! Maar het zal wel

  Sterker nog de peresentatrice van het belspel wist het want er zijn kijkers speciaal naar het belspelnummer a 60 eurocent gaan bellen om ze erop te attanderen, maar juffie deed net alsof ze het niet begreep toen ze de telefoon opnam en boze reacties kreeg in de studio.
  Dat vind ik dus dubbel laakbaar.

 8. Chiel

  Dat is natuurlijk helemaal erg! Dan wisten ze het dus ZEKER.

 9. Martijn

  Dít vind ik nu typisch SBS, daarom vind ik die zender ook niks!

 10. Rick

  Daarom is het ook een echte CAMPINGZENDER, die naam verdienen ze gewoon ;)

 11. M@rk-Bred@.

  Maakt toch niks uit…die James Bond-films zijn toch al op alle TV-zenders uitgezonden, dus iedereen weet inmiddels het einde wel van deze films.

  Bij SBS hebben ze in ieder geval wél verstand van het uitlichten van hun presentatoren! De nieuwsprogramma’s op RTL worden sinds vandaag gepresenteerd door “spoken”. Iedereen is sterk overbelicht; érg slecht en kan die irritante Margreet van “Editie NL” niet weg. Dat is écht een typische “camping”-muts!

 12. Chiel

  200.000 mensen wilden vast ook het einde zien Mark. Domme reactie!

 13. sat zeg ik

  ja iets tipisch voor sbs6
  campingzender

 14. Bas v.d Kimme

  O.K dat perongeluk het einde vevalt kan ik me nog voorstellen maar het is
  wel erg toevallig dat er een belspel opgezet word als er veel kijkers zijn.

 15. M.

  De hele omroep SBS (sbs 6, veronica en net 5) is gewoon SLECHT! RTL is gewoon TOP! Daarom heb ik nog NOOOIT gekeken naar SBS……. ik vind het een soort van campingzender!!!!!!

  ps: ik vind dat “chiel” gelijk heeft!

 16. mari

  het woord camping kom ik wel hier vaak tegen

 17. RobbieBoy

  M@rk-Bred@. mark_breda@hotmail.com zegt:

  06-08-2007 om 20:04
  Maakt toch niks uit…die James Bond-films zijn toch al op alle TV-zenders uitgezonden, dus iedereen weet inmiddels het einde wel van deze films.

  Als jij een film kijkt op tv, dan wil je hem ook af kunnen zien. Al heb je hem al meer dan 4 keer bekeken. Lijkt me zo

 18. Danny - Digitaal Media.nl

  @mari
  Mooi toch ;)

 19. JohanW

  Sorry hoor, snap best dat het vervelend is van die film maar ik snap de connectie niet om SBS dan maar weer voor de 4536524694597597e keer een campingzender te noemen kan die flauwe grap een keer stoppen of leg ;e;en keer duidelijk uit waarom een zender een campingzender is als per ongeluk het einde van de film wordt vergeten en ja per ongeluk want kom op zeg denk na, welke omroep gaat nu bewust het einde van een film afkappen??

  Leg mij nu eindelijk eens één keer duidelijk uit waarom SBS een campingzender is en RTL hier de hemel in geproezen wordt terwijl beide exact hetzelfde doen en als het erop aankomt beide even kinderachtig zijn met het elkaar dwarsliggen…

  Ook ben ik heel benieuwd hoe iemand die zegt NOG NOOIT gekeken te hebben toch zou weten wat voor zender het is en het dat het een slechte omroep is, let wel, een omroep met bijv. House, Ghost Whisperer, Medium, Grey’s Anatomy en anderen en niet Het Zonnetje In huis (391x herhaald) Flodder, tien jaar oude troep waarvan de hoofdrolspeler in 1997 is overleden en er maar zo’n 60 afleveringen zijn gemaakt die we dus al zeker 13 jaar zien), Kees & Co, waarvan de verkoop op DVD is gestaakt omdat niemand het wilde hebben etc etc…. dus wat maakt SBS dan precies een baggerzender en RTL zo geweldig? leg het één keer goed uit en onthou daarbij vooral: het programma CAMPINGLIFE is een RTL programma, dan weet je dat vast…

 20. mari

  @danny

  wie heeft het woord campingzender eigenlijk geintroduceerd

 21. Danny - Digitaal Media.nl

  @mari
  GeenStijl.nl geloof ik.

 22. mari

  @danny

  das een snelle reactie

 23. Danny - Digitaal Media.nl

  @mari
  Jep :D

 24. tvman

  @Chiel zegt:

  06-08-2007 om 19:18
  Dat is natuurlijk helemaal erg! Dan wisten ze het dus ZEKER.

  Ja gegarandeerd dat heb ik vanmiddag gelezen op een site dat ze zelfs werd gebeld en dan nog net doen alsof ze het niet begreep, dat vind ik in dit geval nog het ergste.
  De films zijn inderdaad al diverse keren uitgezonden, maar zo mag je niet met je kijkers omgaan.
  Ik had hem ingeprogrammeerd op mijn dvd harddiskrecorder en mis inderdaad het einde nu.
  Bedankt jongens van sbs
  Ik heb al een bevestiging van mijn klaagmail van sbs dat ze het gaan onderzoeken.
  Nee het moet nu maar heel gauw afgelopen zijn met al die belspellen op al die zenders.

 25. Nico Verlinden en Rob Zwinkels?

  Haai! Wij zijn Rob Verlinden en Nico Zwinkels. Wij zijn van het nieuwe tv-programma “De Tuin in & kluzzen maar!” op tv-zender Lokale Omroep Staphorst.

  Voor ons programma zoeken wij nog geinterreseerden!

  Mail ons naar saaiprogramma@dufheid.nl.

  Vr.gr,
  Rob Verlinden
  Nicoh Swinkelz.

 26. Hans Anders

  Mijn huishoudelijke hulp beklaagde er zich vanochtend over dat zij SBS6 helemaal niet kan ontvangen op de camping dus waarom die naam?

 27. tvman

  Op de site zit nu blijkbaar ook een computerfout want een bericht van mij kwam zojuist hier niet aan.

  Dus hier nogmaals 2 links over het incident op sbs:

  http://www.nos.nl/nos/artikelen/2007/08/art000001C7D81F91F47E76.html
  http://www.radiowereld.nl/2003/home/medianieuws/122401.html

  een andere link waar nog duidelijker stond dat die juffrouw van het belspel wist wat er aan de hand was is trouwens nu niet meer terug te vinden.

 28. tvman

  test

 29. tvman

  Ik heb op deze site al 2 keer een email gestuurd, maar krijg tot nu helaas geen reactie.

 30. tvman

  @tvman zegt:

  06-08-2007 om 21:56
  Ik heb op deze site al 2 keer een email gestuurd, maar krijg tot nu helaas geen reactie.

  Alsnog dank!!

 31. campingbaas

  campingwebsite…

 32. Atmos

  @JohanW De RTL geilers en dat is hier 90% ( incl de ex Talpa & Tien fans) kunnen het niet uitstaan dat SBS na jaren de weg naar boven heb gevonden en RTL misschien wel dit jaar eens mee kan doen met Ter Land ter zee en in de lucht met tobbedansen.
  Ik kijk een programma omdat ik het leuk vind niet omdat er een bepaald logo in de hoek staat.
  Helaas moet men hier altijd maar het zelfde na boven halen. Vroeger was deze site nog leuk en was het de moeite waard om wat neer te zetten maar helaas zijn het er nu nog maar weinig.

  SBS is gelukkig een echte Nederlandse zender met rechte hier in Nederland. RTL probeerd altijd overal onderuit te komen daarom zitten ze in Luxenburg.
  Ben benieuwd wanneer daar de bezem eens door de stal heen gaat want met zo veel mensen in de wachtkamer zal de boel daar ook nog wel eens ontploffen.

  Maar we wachten het rustig af :)
  Het zal een spannend jaar worden, een zender die weinig nieuws breng ( RTL4 neemt de hits serie’s van RTL5 over en Talpa) maar na 6x per week CSI is men dat ook zat.
  RTL5 de kaal geplukte zender met de hitserie’s van TIEN uhh de serie’s van het volume van de 312x herhaling van Flodder …. )
  RTL7 Het sportkanaal zonder voetbal op zondag want dat mag na 4 en de wedstrijden van het NL elfal)
  RTL8 De Herhaal zender alla Vrouwenzender want blijkbaar denken ze in Luxenburg dat vrouwen in Nederland dom zijn dat we 2x per week het zelfde moeten herhalen.

  Kan niet wachten tot het zo ver is ……

 33. Sander

  @ Atmos

  Ook ik kan niet wachten tot het zover is!

 34. Rinze

  ben het gedeeltelijk met atmos eens, het wordt nu echt te flauw om steeds maar weer over sbs heen te vallen. Iedereen doet daar zijn best en er zijn daar ook genoeg leuke programma’s, het is wel gewoon een beetje meer een volkszender, het is er soms allemaal wat goedkoper maar het straalt wel warmte uit. RTL heeft ook genoeg leuke programma’s maar er zit ook genoeg vuilnis tussen, ik kijk gewoon naar wat ik leuk vind, en of dat nou bij RTL is of bij SBS, dat maakt mij niks uit. RTL vind ik is opzih ook gewoon een nederlandse zender, ze zitten in hilversum, het is een nederlandse bv, maar het signaal komt van uit luxenburg. Ik vind het opzich wel slim want je ontduikt wel allemaal wetten die je hier in nl echt soms tot wanhoop kunnen drijven. En tja wat die film betreft, beetje hele domme fout van SBS, en niet echt zo’n slimme zet dat ze het een beetje ontkennen en het toewijden aan een computer, dat is een beetje achterhaald. Maar ach verder is het toch een leuke zender. :D

 35. hallow!?

  wat een gezeik ineens dat we op sbs lopen je katten? het is een stomme campingzender omdat er tokkies, aso’s en ander gespuis naar kijkt! die blijven in nederland op vakantie met een tv mee en daarom scoort sbs nog ‘goed’ in de vakantieperiode! Anyways Stomme fout van sbs echt belachelijk! dt ze nog niet eens een film normaal uit kunnen zenden! zelfs hun programma’s jatten ze van RTL en nou niet gaan zeggen dat dat niet zo is!

  Sterren dansen op het ijs ( gejat na DWTS en uiteindelijk DOI)
  So you wanna be a popstar ( Idols, Popstars the rivals, X factor) zeker nu die debielen daar ook ineens spontaan audities gaan doen! NEPPERTS!

  Dat fonts zei dat het niet netjes zou staan als ze gingen voor RTL 6 was wel lagge hij bedoelde te zeggen dat SBS hun Net5 naar zijn RTL 5 hebben genoemd en hij zag ook dat dat dus niet werkt…..

  SBS moet tenonder gaan! wat een klotezender! stomme programma’s, allemaal dikke mensen bij elkaar en gaan we afvallen, terwijl half nederland met de chips en cola voor de buis zit en volgend seizoen mee kan doen!, en dan melkt SBS alles in 1 keer uit!

  Sterren dansen op het ijs, geen uitleg nodig…DWTS uitgemolken….
  So you wanna be a popstar, gaan ze nu Idols uitmelken…..
  Shownieuws haha gaan ze nu ineens spontaal als z ijn lopen praten over de onderwerpen, net als bij RTL Boulevard! nou nou wat een koeiezender is SBS en maar melken en maar melken…..

 36. Craig

  Oh SBS scoort hoog in de onbelangrijke zomerperiode en mensen doen meteen alsof het een of andere topzender is.

  En Atmos er is niks Nederlands aan SBS het is ook gewoon een buitenlandse zender.

 37. Potje Pindakaas

  @Hallow! Een beetje gefrustreerd? Sex tekort?
  Waar kan je je druk om maken zeg! Blijk baar vinden zo’n 1 miljoen kijkers alle programma’s die jij gejat vind wel de moeite om te kijken….
  Ik denk dat dat het gene is wat jou het meeste frustreerd….Erg jammer…

 38. Potje Pindakaas

  @Hallow! Een beetje gefrustreerd? Sex tekort?
  Waar kan je je druk om maken zeg! Blijkbaar vinden zo’n 1 miljoen kijkers alle programma’s die jij gejat vind wel de moeite om te kijken….
  Ik denk dat dat het gene is wat jou het meeste frustreerd….Erg jammer…

 39. Teletubbie

  SBS6 ranzig en, hoe is het mógelijk, absoluut niet geïnteresserd in de mens achter de (kijk)cijfers; alleen in de €’s achter de (kijk)cijfers.
  Lieve mensen allemaal: WORD WAKKER!!
  En als je je veren hebt geschud; pak de fiets, ’n boek of je partner.
  ?lles beter dan kijken naar….. precies!

 40. Chiel

  Get a life? Alsof RTL geen ranizge programma’s heeft? Sex met een voruw van 300 kg, de perfecte penis, de langste penis… Weet ik ‘t. Die echte ranzigheid is toch al echt zo’n 5 jaar niet bij SBS te zien. Of je moet een blote Ton vn Royen bedoelen ;)

 41. tvman

  Ik heb zojuist een reactie gehad.
  De film gaan ze in elk geval herhalen en ze bieden hun excuses aan en betreuren het voorval.
  Dat vind ik in elk geval netjes van ze.

  Beste kijker,

  Hartelijk bedankt voor uw email. U heeft aan ons op 06-08-2007 per mail een vraag gesteld, het antwoord hierop is:
  Wij bieden bij deze onze verontschuldigingen aan. We zijn inmiddels ervan op de hoogte dat de film niet helemaal is uitgezonden.

  Door een fout in de programmering is het laatste deel niet uitgezonden en deze wordt aangestuurd door een computer. Op het moment dat het gebeurde, kon helaas niemand er meer iets aan veranderen.

  Wij gaan proberen deze film te herhalen op een later moment.

  Nogmaals, onze excuses voor dit ongemak. Wij dragen er zorg voor dat dit niet meer zal gebeuren.

 42. RTL$$$$$$$$$$$$$$$

  Hoeveel kunnen we verdienen met herhalingen?

 43. tvman

  @Rinze zegt:

  06-08-2007 om 23:27
  ben het gedeeltelijk met atmos eens, het wordt nu echt te flauw om steeds maar weer over sbs heen te vallen. …..

  Ik kan me in jouw verhaal volledig vinden Rinze (als reactie op Atmos).

 44. Atmos

  Craig SBS staat in Nederland ingeschreven en moeten alles doen via de Nederlandse wetgeving. RTL wil daar niet aan die zitten liever in het Luxenburg paradijs.

  Ach uitmelken kunnen ze bij RTL ook hoor , geen probleem en jatte dat doen ze allemaal in media land.
  De nieuwe studio van RTL ziet er goed uit maar lijkt dat ook niet een beetje op de NOS studio. De foto van het onderwerp iets meer verkleinen in de rechte hoek en ja … precies het NOS journaal

 45. Sven

  A Atmos,

  RTL geilers :s is dat nieuw ofzo ?? Ik kijk naar ned 1 & 3 en rtl4 & 5 kijk ik gemiddeld wel meer naar, maar dat komt omdat het mijn smaak is wat ze uitzenden… SBS6 past totaal niet in dat rijtje, vind zelfs die stem van de omroeper al irritant!

  Anyway…. SBS is sowieso niet goed bezigals het op films aankomt… nu werd die dus afgebroken afgelopen zaterdag. Als dat domme wijf lef had gehad, biedt ze live excuses aan en maak er een grapje van. Doodzwijgen is wel heel slecht.

  En tweede: die films die worden onderbroken door Hart van Nederland dat slaat echt alles !!!!!!!!!

  Die lui die hiervoor verantwoordelijk zijn, hebben duidelijk een chromosoom te veel ( of te weinig )

 46. Craig

  Ja en dan Atmos maakt dat SBS beter ofzo? Moet Nederland maar niet zo’n achterlijke mediawet hebben.

 47. Hees

  Beste Craig, voorbeelden van in jouw ogen kwaliteitstelevisie: Way Of Life, Beter In Bed, Jensen, Shock Doc, Extreme Bruiden, Dat Zal Ze Leren, Funny Files, CAMPING LIFE, CARLO EN IRENE, Kidnapped, Brothers and Sisters, 4 in het Land, Kees en Co, Missing, Klasgenoten, Char, Weekend Miljonairs, Aperitivo, alweer The Nanny, alweer Allo Allo, alweer The A Team, alweer Flodder, Gelukkig Je Bent Er, en helemaal mooi vanaf dit najaar op RTL4: DE reallife soap van Wilma Nanninga! Prachtig he Craig, wat jouw RTL ons niet allemaal voorschotelt…

 48. BB

  Niet handig van SBS6 om een film niet volledig uit te zenden. Maar het gaat hier om een film die zeker 50x op TV is geweest en praktisch midden in de nacht is uitgezonden.

  Treuriger vind ik dat de NOS hier serieus een bericht over plaatst. Hoe serieus moeten we dat nieuws van hun nog nemen als het gebruikt wordt om de concurentie een sneer te geven. Dat heb ik HvN of RTL nog niet op kunnen betrappen.

 49. Atmos

  Zo Sven je voelt je aangesproken :)

  Je bent vrij om te kijken wat je wilt doe ik ook. Maar ben van mennig dat je niet moet melden o dat komt op SBS dus ik kijk bij voorbaat niet. Dan ben je naar mijn menning bezig met het voorkeurs gelul.
  Onderbroken worden door HvN is irritant dat geef ik toe maar ze houden vast aan een vast tijdstip voor HvN. Kan ook wel roepen ik kijk geen GTST omdat ik net bezig ben er mee en gelijk een reclamen blok van 5 min.
  Elke zender heb zo wel ze dingen die niet correct zijn of zoals wij vinden irritant.

  In Amerika zenden ze ook een paar nieuwe afl uit en dan herhaling er tussen door. Als dat in Nederland gebeurd dat staan we gelijk op zijn kop dat het een kut zender is.

 50. Craig

  @ Hees ook al noem je dat soort programma’s het is altijd nog beter dan wat SBS op TV brengt.

  Jij kijkt zeker de hele dag naar de PO…

 51. Atmos

  Nee Craig het maakt SBS niet beter. Dat heb ik ook nooit geschreven.
  En zo iets wat bij SBS is gebeurd zou ook bij RTL of Tien kunnen gebeuren daar gaat ook veel dingen automatisch.

  Ze hadden beter RTL8 de slogan kunnen maken : Geef alles van RTL een extra kans kijk het op 8 ….

 52. tvman

  PO is geen SBS6.

  Dat zijn 2 totaal andere zaken.

 53. Atmos

  Craig ben benieuwd naar jou dvd collectie want je kan mij niet wijs maken dat je alleen maar CSI , Bones en Prision Break in je kast heb staan ???

 54. Atmos

  Ben ik nu Veronica fan omdat ik alle Star Trek, Stargate, Stargate Atlantis, Battlestar Galactica boxen thuis heb staan ??? De ennige serie’s die ik bij Tien volgende was The 4400 en Primeval. Het laaste seizoen van The 4400 heb ik niet gekeken omdat de box al in de verkoop was toen de serie begon.

 55. Chiel

  Q: voorbeelden van in jouw ogen kwaliteitstelevisie: Way Of Life, Beter In Bed, Jensen, Shock Doc, Extreme Bruiden, Dat Zal Ze Leren, Funny Files, CAMPING LIFE, CARLO EN IRENE, Kidnapped, Brothers and Sisters, 4 in het Land, Kees en Co, Missing, Klasgenoten, Char, Weekend Miljonairs, Aperitivo, alweer The Nanny, alweer Allo Allo, alweer The A Team, alweer Flodder, Gelukkig Je Bent Er…

  Hahaha! :lol: En er nu wel even op reageren he Craig ;) Funny Files, Beter in bed, Extreme Bruiden en Flodder zijn toch wel de ergste dieptepunten op RTL hoor! (en natuurlijk the Nanny die vanaf 2004 te zien is)

 56. Thomas

  “wat een gezeik ineens dat we op sbs lopen je katten? het is een stomme campingzender omdat er tokkies, aso’s en ander gespuis naar kijkt! die blijven in nederland op vakantie met een tv mee en daarom scoort sbs nog ‘goed’ in de vakantieperiode!”

  SBS scoort het hoogst in AB1 van alle nederlandse televisie omroepen! Vertaling: SBS trekt in vergelijking met, meer kijkers met een hoger opleidingsniveau en inkomen dan RTL en PO.

  Overigens staat dat los van het feit dat dit natuurlijk geen doen van zaken is. Een commerciele televisieomroep is er voor de adverteerder maar daarom OOK voor de kijkers. En als zoveel kijkers de climax van een programma en/of film niet kunnen zien om een belspel te starten, mag je toch wel eventjes flink achter je oren krabben.

 57. Danny - Digitaal Media.nl

  Hier:
  link

 58. tvman

  welke link?

 59. b b

  dat doen ze er om . dan kunnen de mensen weer naar een duur nummer bellen zoals zaterdag met het voetbal .onder het voetbal nog zitten bedelen als je alstublieft wild bellen naar een duur nummer.dan kun je een tv winnen .nee doe mij de n o s maar die brengt voetbal zoals het hoort

 60. howdoyoudo

  TYPISCH SBS
  kutzender.

 61. C.Amping

  Campingzender :D

 62. Corne

  blablabla…..wat een gezeikk allemaal, net of RTL4 nooit fouten maakt, een geruime tijd geleden was er op RTL vier een storing, die duurde een half uur, en jawel er keken maar liefst 900.000 kijkers, dus waar zitten nu de sukkels en de losers, jawel RTL!!! En zeuren over het laatste kwartier van een film die al 100.000 keer is uitgezonden door diverse omroepen vind ik wel erg!! maar goed ik houd nu weer op met zeiken, er zijn belangrijke dingen in het leven dan TV.

 63. Sander

  @ Corne

  Het blijft gewoon belachelijk. Zit iedereen daar te slapen ofzo bij sbs 6.

 64. tvman

  Vandaag begon de eerste film op rtl4 bijna 25 minuten later dan aangekondigd.
  Reden: Een belspel!

 65. Chiel

  De programmering ‘klopte’ gewoon niet. Dus dan lijkt me dat een goede oplossing. Of ze hadden er een programma van 25 minuten tussen moeten drukken…

 66. tvman

  @Chiel zegt:

  12-08-2007 om 19:18
  De programmering ‘klopte’ gewoon niet. Dus dan lijkt me dat een goede oplossing. Of ze hadden er een programma van 25 minuten tussen moeten drukken…

  Aha dat maakt het een stukje begrijpelijker!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.