314.000 kijkers voor From Alaska With Love


De kijkcijfers van maandag 27 augustus 2007 (SKO)

From Alaska With Love (RTL5, 20:32) – Het nieuwe datingprogramma From Alaska With Love, waarin Nederlandse vrijgezelle vrouwen een Alaskaanse man aan de haak proberen te slaan, ging maandag met 314.000 kijkers (madl: 5.3%) van start bij RTL 5. In Alaska zijn in verhouding meer mannen dan vrouwen. Presentator Roeland Fernhout wil de mannen helpen. “En dus vetrokken we met twaalf Nederlandse dames naar het land. Ik kan verklappen dat er liefde is gevonden.

Inmiddels zijn de opnamen achter de rug en is Fernhout terug in Nederland. “Ik mis Alaska nu al“, zegt de presentator bij TVgids.nl. “We zijn er bijna een maand geweest en het was verbijsterend. De enormiteit, het ruige en het weidse van dit land hebben een enorme indruk op me gemaakt. Het is er ontroerend mooi. De regisseur denkt er zelfs over om naar Alaska te emigreren. Zelf zou ik dat niet snel doen. Voor mij is televisie een bijbaantje en een mooie manier om iets van de wereld te zien. Mijn echte liefde is het theater. Daar keer ik altijd naar terug.

Hoe word ik een New Yorkse vrouw? (RTL5, 21:31) – Aansluitend aan From Alaska With Love was de eerste aflevering van Bridget Maaslands Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw? te zien bij RTL 5. Met een camera bij de hand, gaan er volgens Bridget veel Amerikaanse deuren open. “Hoe moeilijk het gaat als je een vergunning ergens voor nodig hebt of iets wil, zo makkelijk kan het gaan als je maar een camera en een verhaal hebt. ‘Fake it till you make it’, zo gaat het echt“, aldus Bridget bij Novum. Het ultieme voorbeeld daarvan is de privévliegtuigenbeurs die Bridget en haar camerateam bezochten. Omdat ze niets wisten of ze daar mochten filmen, ‘omdat daar veel mensen komen die niet in beeld willen, om privacyredenen of omdat ze gewoon té rijk zijn’, verzonnen ze een smoes. “We zeiden gewoon dat ik heel rijk getrouwd was en dat mijn man een privévliegtuig wilde, en ik daarom alles filmde zodat ik hem alles kon laten zien.” De eerste aflevering van Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw trok maandagavond 414.000 kijkers (madl: 6.8%).

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – Bij RTL 4 werd de vooravond maandagavond weer in ere hersteld. De succesprogramma’s RTL Boulevard en Goede tijden slechte tijden zijn teruggekeerd van hun zomerstop en scoorden maandagavond respectievelijk 862.000 kijkers (madl: 21.8%) en 1.165.000 kijkers (madl: 22.2%). RTL Boulevard berichtte in haar eerste nieuwe uitzending over Katja en Thijs Römer, die boos zijn op de bekende fotograaf Edwin Smulders. Smulders heeft vanuit de tuin van het beroemde koppel een aantal kiekjes gemaakt, die hij nu op internet te koop heeft aangeboden. Het stel heeft Smulders verzocht de plaatjes van het net te halen en eisen een schadevergoeding van 15.000 euro. “Ze zijn juist in Uitdam gaan wonen, omdat het er rustig is. Katja en Thijs willen niet elke dag de pers voor hun huis hebben staan“, legde advocaat Jaap Versteeg uit in RTL Boulevard. “Ik vind het raar. De band tussen ons is altijd goed geweest. Ik heb vaker foto’s van ze gemaakt. Katja belde mij altijd even als ze niet op internet mochten verschijnen en daar deed ik nooit moeilijk over. Met een simpel telefoontje had deze ophef voorkomen kunnen worden“, is de reactie van Edwin in het entertainmentprogramma.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen