‘So you wannabe a popstar’-jury nog niet rond

De SBS 6-talentenjacht So you wannabe a popstar?, die over twee weken van start gaat, is nog steeds bezig een vakjury te formeren. “We verwachten, als alles rond is, met spectaculaire namen te komen“, aldus een zegsman van SBS 6 in De Telegraaf. De voorrondes van Popstar zijn momenteel wel al in volle gang. “Bij deze voorselectie wordt de jury gevormd door allemaal oude bekenden van het vorige seizoen: Erik Hulzebosch, jurylid Maurice Wijnen en tot slot coach Martijn Schimmer.

De SBS6-zangwedstrijd begint op vrijdag 17 augustus en zal alleen maar op vrijdagavond te zien blijven. “De competitie en de uitslag worden op één avond uitgezonden in plaats van twee.” Idols van RTL 4 gaat van start op 20 oktober.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen