Slotakkoord Gouden Kooi een mysterie

RTL-baas Fons van Westerloo heeft aangekondigd dit jaar de stekker uit De Gouden Kooi te trekken, maar hoe de makers een eind gaan breien aan het omstreden programma is onduidelijk. Een zegsvrouw van RTL verwijst voor het slotscenario naar Talpa, dat het programma produceert. Maar Talpa-woordvoerder Maarten van Rooijen wil in het Algemeen Dagblad ’niet op de zaken vooruit lopen’. Hij wil weinig kwijt over een eventueel einde van De Gouden Kooi.

De Gouden Kooi kende aanvankelijk een open einde, waarbij de bewoner die het langst in de Gouden Kooi bleef, de hoofdprijs won. Nu moet men op zoek naar een alternatief einde. Of er iets over een voortijdig einde van het programma in de contracten met de deelnemers staat, wil Van Rooijen niet zeggen. (Foto: Wim Kluvers)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen