RTL Boulevard breidt uit

Het RTL 4-programma RTL Boulevard gaat bij de start van het nieuwe seizoen, op maandag 27 augustus, uitbreiden. Niet alleen wordt de poule van deskundigen vergroot, het zal ook regelmatig voorkomen dat de originele studio-opstelling van drie personen wordt vervangen door een decor voor vier, zodat een extra deskundige of gast uit de actualiteit kan aanschuiven. De huidige vaste RTL Boulevard-familie wordt hiervoor aangevuld met onder meer Daphne Deckers.

Daphne Deckers maakt dinsdag haar debuut. Ook nieuw is RTL Voetbal-presentator Humberto Tan. Paul de Leeuw neemt vrijdag 31 augustus een keer plaats op de nieuwe, vierde kruk in de studio. Irene Moors en Winston Gerschtanowitz vervangen Daphne Bunskoek bij haar afwezigheid.

Daarnaast komt er meer ruimte voor langere reportages en actuele thema’s, en wordt de bekende tune in beeld en geluid ‘gemoderniseerd’. “Het gasthoofdredacteurschap komt gewoon weer terug, evenals de vele primeurs en de bijbehorende snedige doch immer deskundige opinies“, aldus de zegsman van RTL.

RTL Boulevard is vanaf maandag iedere werkdag om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen