Candy Dulfer kijkt uit naar nieuw tv-programma

De bekende saxofonist Candy Dulfer kijkt uit naar de nieuwe programmareeks die zij voor de NPS zal maken. In Candy Meets… van producent BlazHoffski rest Dulfer van Noord-Holland tot South Carolina en van Hollywood tot Wales. Ze zoekt enkele van de artiesten op die in de loop der tijd goede vrienden van haar zijn geworden. Ze bezoekt ze thuis, op straat, in de studio en we zien Candy naast haar gasten het podium betreden. Candy vertelt dat veel mooie verhalen voorbij zullen komen.

Candy Dulfer bezoekt in het programma onder meer bevriende artiesten als Dave Stewart, Jamie Cullum en Chaka Khan. “De mooiste verhalen hoor je na de optredens in de kleedkamer en tijdens het wachten op een vliegtuig. Al die jaren dat ik inmiddels in dit vak zit, heb ik me voorgenomen daar ooit iets mee te gaan doen. En nu is het zover. Nu kan ik mijn muzikale vrienden het hemd van het lijf vragen, met een camera erbij, zodat deze verhalen worden vastgelegd. Het zoeken naar die intieme momenten vormt de basis voor dit programma.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen