‘RTL 8 absoluut geen bedreiging voor NET 5’

Televisiezender Net 5 van mediabedrijf SBS richt zich al jaren op een vrouwelijk publiek. Sinds ruim een week heeft RTL ook een vrouwenzender, maar daarvan is Rozan Hamaker, Manager Acquisitions bij SBS, nog niet onder de indruk. “RTL 8 is op dit moment absoluut geen bedreiging voor NET 5. Maar: we volgen ze hier natuurlijk op de voet, want het is altijd interessant om te zien wat hun toekomstplannen zijn“, zegt Rozan bij TVgids.nl. Volgens Rozan is RTL 8 vooral een herhaalzender.

RTL 8 zal populaire series als Gooische Vrouwen herhalen. Hamaker: “RTL 8 is een herhaalzender die een tweede kijkmoment geeft aan de succesnummers van RTL4 en RTL 5. Verder zenden ze daytime talkshows en oude series uit en heeft RTL 8 nog geen eigen Nederlandse producties. Het trekt vooral de oudere kijkster.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen