Robert Jensen reist af naar het buitenland

Robert Jensen presenteert vanaf maandag 3 september nieuwe afleveringen van de talkshow Jensen! op RTL 5. Voor het nieuwe seizoen reist de bekende talkshowhost af naar de States voor één op één gesprekken met bekende sterren en ook bezoekt hij de verschillende sets van de succesvolle Amerikaanse series. Matt Damon is de eerste in rij van deze nieuwe reeks Jensen. Damon onthult onder meer een paar ‘juicy details’ over George Clooney en Brad Pitt.

Over de grens gaat Jensen onder andere in gesprek met de politiek en maatschappelijk geëngageerde schrijver, tv- en filmmaker Michael Moore en heeft tevens een interview met Larry Flint, die onder meer het omstreden blad Hustler uitgeeft. Ook brengt hij een bezoek aan de bejaarde womanizer Hugh Hefner, die al jaren met vele vrouwen in zijn luxueuze Playboy Mansion woont. In Las Vegas zoekt Jensen illusionist Hans Klok op die daar met zijn eigen show en ‘assistent’ Pamela Anderson The Strip op zijn grondvesten doet schudden.

Op de set van de serie Prison Break ontmoet Jensen hoofdrolspeler Wentworth Miller en zijn tegenspeler Dominic Purcell. En tijdens de opnames van ‘Bones’ heeft Jensen een onderonsje met hoofdrolspeelster Emily Deschanel. “Daarmee is ‘JENSEN!’ ook dit nieuwe seizoen meer dan de moeite waard“, aldus een zegsvrouw. “Maar ook de Nederlandse tv-sterren houden deze serie de rode bank weer warm. Bovendien is er komend seizoen meer ruimte voor human interest-verhalen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen