Kids Top 20 van Jetix naar TROS

Het kinderprogramma Kids Top 20 verhuist van Jetix naar de TROS. De muziekshow is vanaf zaterdag 8 september wekelijks om 08.30 uur te zien bij Zappelin op Nederland 3. De top 20 is gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen van 6 tot 12 jaar zelf samenstellen door te stemmen via het internet. De TROS is enthousiast over de nieuwe aanwinst. “Wij staan te popelen om Zapp Kids Top 20 uit te gaan zenden“, zegt Remco van Leen, de TROS programmaleider.

Van Leen: “Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alle kids van Nederland veel plezier zullen beleven aan dit succesvolle muziekprogramma. Bovendien is het een mooie aanvulling op onze bestaande kinderprogrammering op Zapp en Zappelin.

Zangeres EliZe presenteert het programma. “Het is geweldig om de Kids Top 20 te presenteren, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan en omdat mijn passies zingen en dansen zijn“, vertelt de zangers. “Verder is het natuurlijk super dat er collega’s langskomen om op te treden!

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen