Nieuwe eredivisie vrouwen nu ook bij ‘RTL Voetbal’

RTL Nederland heeft de uitzendrechten verworven van de nieuwe Eredivisie Vrouwen, die woensdagavond van start ging. In deze nieuwe competitie strijden zes damesteams op het hoogste niveau om de landstitel: ADO Den Haag, AZ, FC Utrecht, FC Twente, sc Heerenveen en Willem II. In de uitzending van ‘RTL Voetbal’ op vrijdag 31 augustus bij RTL 7 zijn de eerste wedstrijdbeelden te zien. Hierna volgt elke zaterdag en zondag om 17.15 uur bij RTL 8 aandacht voor het vrouwenvoetbal.

Met de Eredivisie Vrouwen zegt RTL Voetbal alles in huis te hebben wat voetbal te bieden heeft. “RTL had al de uitzendrechten voor de populaire Eredivisie-samenvattingen, de live Eredivisie-wedstrijden op vrijdag, buitenlandse voetbal (de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A, de Franse Ligue 1, de Scottish League, de Portugese SuperLiga en de Spaanse Primera Division), het Nederlands Elftal (uitwedstrijden in de strijd om de kwalificatie voor het EK 2008), Jong Oranje, de Jupiler League en de prestigieuze KNVB-beker”, aldus een woordvoerder van RTL.

Daarnaast biedt RTL 7 voetbaltalkshow ‘RTL Voetbal Insite’, ‘Clubvoetbal Insite’ met aandacht voor PSV, Ajax en Feyenoord en jaarlijks enkele Europese topduels, zoals vrijdag aanstaande de strijd om de UEFA Super Cup tussen Champions League-winnaar AC Milan en UEFA Cup-winnaar Sevilla.

De uitzendingen van het vrouwenvoetbal op RTL 8 duren een half uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen