Derek Ogilvie in Baby’s wil is wet

De 41-jarige Schot Derek Ogilvie heeft een opmerkelijk en bijzonder talent: hij zegt door middel van telepathie open te staan voor de gevoelens van zeer jonge kinderen die zich nog niet verbaal kunnen uiten. Daarmee wil Ogilvie eventuele problemen opsporen en oplossen. Voor de zevendelige RTL 4-programmareeks Baby’s Wil Is Wet, die op donderdag 30 augustus van start gaat, is Derek naar Nederland gekomen om aan de slag te gaan met Neerlands allerkleinsten.

Sommige ouders zijn de wanhoop nabij omdat hun kleintje maar niet wil ophouden met huilen, stelselmatig weigert te eten en het gezin uit de slaap houdt. “Ouders die wel eens willen weten wat er in hun kind omgaat en ouders met uiteenlopende babyproblemen hebben zich aangemeld voor de Nederlandse tv-serie“, aldus een zegsman van RTL 4. “Voor Derek, die zich ‘blanco’ in een grote groep kinderen mengt tijdens de inschrijfdag, is het direct helder dat er ouders zijn met simpele kwesties maar ook met zeer ingewikkelde zaken. Nadat Ogilvie een selectie heeft gemaakt van de kinderen die hij goed aanvoelt, volgen er doelgerichte adviezen.

Derek voorziet de ouders van aanbevelingen waarmee ze aan de slag kunnen gaan. “Hij baseert zich daarbij op de informatie die het kind hem met beelden en gevoelens telepathisch heeft verstrekt. De ouders krijgen kort de tijd om zijn adviezen ter harte te nemen. Soms moeten ze de babykamer anders inrichten, andere ouders moeten met hun kind naar een arts omdat Derek doorkrijgt dat het kind bijvoorbeeld ergens pijn heeft en er een medische grond is voor het probleem.

Sommige ouders krijgen ook nog pittige informatie voor hun kiezen over hun relatie of financiële situatie. “Zaken waar Derek niets van af kan weten, maar door heeft gekregen van hun kindje. Een Nederlands team van deskundigen, bestaande uit een voedingsdeskundige, een psycholoog, een stylist en klusser, is ingeschakeld ter ondersteuning.

Ogilvie was in november vorig jaar te zien in ‘De Babyfluisteraar’ bij RTL 4 en in Engeland wordt zijn aanpak in beeld gebracht door Channel 5. “Derek is net terug uit New York, waar hij schitterde in NBC’s ‘The Today Show’ en ‘FOX News’. Na zijn verblijf in Nederland keert hij weer terug naar de VS. Voor nu wordt het bij RTL 4 duidelijk dat Derek Olgilvie in staat is om ook de Hollandse nuchterheid te doorbreken met Schotse directheid en op unieke wijze problemen weet op te lossen.

Baby’s Wil Is Wet is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen