Nederlandse bankier in De Grote Verbouwing

De Nederlandse bankier Milko en zijn vrouw Louise staan vanavond centraal in het Britse programma De Grote Verbouwing op SBS 6. Het stel kocht een vervallen vioolfabriek aan de oevers van de Theems. Met een budget van één miljoen euro proberen ze van deze ruïne hun droompaleis te maken. Het eindresultaat is zeer geslaagd, vindt presentator Kevin McCloud. “Ik kan niet zeggen dat ik niet volkomen verpletterd ben door dit huis“, laat presentator McCloud weten.

McCloud: “Louise heeft uit een vervallen, oude fabriek iets gloednieuws getoverd: een introspectieve en elegante wereld op zichzelf.

Het is niet alleen de luxueuze apparatuur en gadgets die het interieur bijzonder maken. Vooral over de bovenverdieping is de presentator erg te spreken. “Het is net een super-deluxe hotel. Je kan er even aan de wereld ontsnappen.

De Grote Verbouwing is vanavond tussen 21.30 en 22.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen