MTV Networks lanceert drie nieuwe digitale kanalen

MTV Networks heeft vandaag 2 augustus om 12.00 uur drie nieuwe digitale kanalen gelanceerd. Het gaat om de zenders TMF PURE, Nick Toons en Nick Hits. CAIW zal als eerste kabelexploitant het drietal digitale kanalen van MTV Networks aan het digitale aanbod toevoegen. Alle drie zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag te zien. CAIW be- dient circa 140.000 abonnees. “We zijn zeer verheugd dat CAIW de zenders in hun digitale pakketten aan zal bieden“, zegt Edwin Teerink (MTV).

MTV Networks is reeds actief met het aanbieden van digitale formats. Ze bezit al de kanalen MTV, TMF, Comedy Central, Nickelodeon, TMF Party, TMF NL, MTV Brand New, Nick Jr., MTV Hits, MTV 2, MTV Base, VH 1 en VH 1 Classic.

Aart Verbree, algemeen directeur CAIW, noemt de nieuwe kanalen een verrijking: “Wij zijn van mening dat we met deze kanalen ons huidige aanbod van het Delight pakket en de bundel Complete verrijken. Specifiek Nederlandse kanalen zoals deze stimuleren de groei van de digitale kabeltelevisiemarkt in ons land.

Edwin Teerink van MTV: “Met deze drie zenders denken we onze kijkers nog beter te bedienen, door meer ruimte te bieden aan kidsprogrammering en door het muziekgenre Urban een plek te geven in ons zenderaanbod.

TMF Pure is een urban muziekzender, gespecialiseerd in r&b, soul, Noord-Afrikaanse hits, Turkse pop en nog veel meer. Met haar multiculturele programmering mikt de zender op een doelgroep van 13 t/m 24 jarigen. Nick Toons is het nieuwe 24-uurs digitale kanaal waar jong en oud terecht kan voor de beste cartoons. Overdag zijn er Nederlands gesproken cartoons en ’s avonds originele ondertitelde cartoonseries te zien. Nick Hits is het nieuwste muzikale digitale tv kanaal van MTV Networks. Op Nick Hits zijn 24 uur per dag 7 dagen per week verantwoorde videoclips voor kids te zien. De doelgroep van de zender is jongens en meisjes tussen de 5 en 15 jaar.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen