Bridget Maasland wordt een New Yorkse vrouw

In navolging op de Tien-serie Hoe Word Ik Een Gooische Vrouw? gaat Bridget Maasland nu op ontdekkingsreis in New York, the city that never sleeps, voor het nieuwe programma Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?. Vanaf vanavond 27 augustus is zes weken lang bij RTL 5 (21.30 uur) te zien hoe Bridget in de hectiek van Manhattan de geheimen van het leven als lady in de ‘hoofdstad van de wereld’ tracht te ontsluieren. Bridget meet zich in New York de typische Sex and the City-look aan.

Naast een nieuwe look gaat Bridget op zoek naar een luxe loft om te wonen. “Tijdens haar verblijf maakt zij vrienden met de rich and famous en shopt, date en relaxt zij zich door de Amerikaanse stad om het droomleven van een glamourgirl te leiden“, aldus een woordvoerster van RTL 5. “Met bekende en minder bekende Amerikanen ontdekt Bridget de eigenaardigheden van de stad, probeert ze bij de juiste feestjes binnen te komen en maakt ze exclusieve uitstapjes naar onder andere The Hamptons, een chique oase even buiten de stad waar de gefortuneerde New Yorkers graag vieren dat ze het goed hebben. Ook cocktail parties, kleverige paparazzi en dure laundry services horen bij het leven van een echte New Yorkse vrouw.

In de eerste aflevering vliegt Bridget business class vanaf Schiphol naar The Big Apple waar zij door de limo naar haar presidential suite wordt gereden. “Ik ben ontzettend blij dat ‘Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw?’ bij RTL 5 wordt uitgezonden. Het is een jong en brutaal programma dat goed aansluit bij het gevoel van de zender“, vertelt Bridget, die erg onder de indruk was van New York.

Bridget heeft zich erg vermaakt in de beroemde stad. “Het was heel prettig om na een hele tijd van Nederlandse azijnpisserij weer eens in een positieve flow te zitten, in New York“, vertelde zij onlangs in De Telegraaf. “Het was voor mij het goede moment om in dat positivisme mee te gaan na alle toestanden hier met Talpa. Sommigen noemen dat oppervlakkigheid van die Amerikanen, ik zie dat anders.

Gevraagd naar haar verdere ambities bij RTL vertelde ze in de krant: “Ik heb ook een nieuwe serie van Beauty and the Nerd opgenomen voor RTL en dan denk ik; ga hier eerst maar eens rustig naar kijken. Als ik nu al weer ga roepen wat ik allemaal verder wil, wordt daar weer op gefocust. Laten we nu eerst maar even rustig naar deze twee programma’s kijken. Die beslaan toch al weer het hele najaar. We hebben nu vier zenders met veel presentatoren, heel veel leuke mensen, probeer dat eerst maar eens een plek te geven in plaats van alsmaar verder te kijken.”

De eerste aflevering van Hoe Word Ik Een New Yorkse Vrouw is vanavond tussen 21.30 en 22.00 uur te zien bij RTL 5. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen