KRO start Bed and Breakfast in De Italiaanse Droom

De KRO stuurt binnenkort vier stellen op pad om in Italië een Bed and Breakfast te beginnen. In het nieuwe tv-programma De Italiaanse Droom worden de stellen naar een huis gestuurd dat ze samen zullen verbouwen en inrichten. Aan het einde van de reeks, die vanaf maart wordt uitgezonden, wordt het koppel aangewezen dat het bed and breakfast mag gaan runnen. De Italiaanse Droom is een productie van Eyeworks, dat het format vorig jaar aankondigde in reactie op producent Skyhigh TV.

Producent Skyhigh TV maakte vorig jaar bekend met het programma Vaarwel Holland, Viva Italia te komen. Ook in dit programma strijden koppels om een Italiaans hotel. Enkele uren na de aankondiging van Skyhigh TV, berichtte Eyeworks over het nieuwe format La Vita e Bella. “Normaal berichten wij pas over een format als deze werkelijk in productie gaan, alleen leek het ons noodzakelijk hier alvast op te reageren“, liet een woordvoerder van Eyeworks destijds weten.

Het Eyeworks-programma La Vita e Bella is nu omgedoopt tot De Italiaanse Droom. Volgens Eyeworks verschilt haar programma wezenlijk van het Skyhigh TV-format. “Bij ons hebben de bewoners van het dorp een zeer belangrijke rol, en zal het cultuurverschil dus ook meer benadrukt worden. Een element dat bijvoorbeeld in het format ‘Groeten uit de Rimboe’ ook zeer goed gewerkt heeft.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen