GTST-acteur presenteert Van Kavel tot Kasteel

Komend seizoen heeft het RTL 4-programma Van Kavel Tot Kasteel, waarin het bouwen van een droomhuis centraal staat, een nieuw gezicht: Joris Putman. De acteur, bekend van zijn rol als Morris Fischer in Goede Tijden, Slechte Tijden en tevens winnaar van Dancing On Ice 2007, staat samen met Esther Duller de families bij in hun bouwavontuur. In Van Kavel tot Kasteel worden mensen gevolgd die een huis laten bouwen naar eigen smaak en eigen ontwerp.

Van Kavel Tot Kasteel volgt lange tijd meerdere families die het huis van hun dromen laten bouwen. Zaken als de verschillende keuzes die gemaakt moeten worden, de onzekerheden, de visie van de aannemer en de uitloop komen aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de rol van de makelaar en wordt er bij de gezinnen binnen gekeken. Er zijn tips en adviezen op het gebied van kopen, bouwen en verbouwen van een huis en ook de zogenaamde homescan passeert de revue.

Deze scanner doorloopt als het ware de huidige of de toekomstige woning en inventariseert de wensen. Vervolgens rolt er een 3D- tekening uit van hoe een woning er dan uit ziet, inclusief een ruwe schatting van de kosten. Van Kavel tot Kasteel is vanaf zaterdag 1 september wekelijks om 17.20 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen