Froukje de Both ‘heel enthousiast’ over TV Makelaar

Het team van TV Makelaar is al weken druk met de voorbereidingen en opnames van het nieuwe seizoen dat start op 30 oktober. Het is het eerste seizoen voor Froukje de Both en ze zegt het heel erg leuk te vinden om de TV Makelaar te presenteren. “Ze is heel enthousiast“, vertelt eindredacteur Jeanne Pelleboer. “Ze vind het vooral heel leuk om het verhaal van de bewoners te achterhalen.” Ondertussen zijn er opnames gemaakt in Apeldoorn en in België.

Sybrand en Froukje hebben een bepaalde chemie samen waardoor je merkt dat ze een goed team vormen“, vervolgt Jeanne Pelleboer van Endemol. “Samen begeleiden zij de kandidaten op de huizenmarkt en maken het aankooptraject en verkoopproces van een huis toegankelijker, begrijpelijker en leuker.

Ook nieuw in dit seizoen van TV Makelaar is de betrokkenheid van de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De NVM komt in het programma naar voren als aankopend makelaar waarbij ze uitgebreid advies geeft bij de huizenjacht van de kandidaten.

m het tv-programma een extra dimensie te geven, verschijnt in het najaar het boek ‘TV Makelaar’ in de boekhandel met daarin praktische informatie en tips over de (ver)koop van een huis. De drukproeven van het nieuwe TV Makelaarboek liggen op dit moment op het bureau van Jeanne Pelleboer voor de finale check. “Ik loop al een jaar of vier met het idee dat we meer met het programma moeten doen. Een boek is dan ook een goede aanvulling op het programma. Het zorgt voor meer diepgang doordat het vol staat met tips, regels, stylingadviezen en uitgebreide uitleg over uiteenlopende zaken voor bestaande en nieuwbouw, verbouwingen en taxaties.

Het nieuwe seizoen van TV Makelaar is vanaf dinsdag 30 oktober acht afleveringen lang wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen