Sipke Jan Bousema versterkt Opsporing Verzocht

Sipke Jan Bousema zal vanaf 7 augustus het presentatieteam van Opsporing Verzocht versterken. Samen met Anniko van Santen gaat hij wekelijks om 21.50 uur op Nederland 1 aandacht besteden aan misdrijven waarbij de hulp van de kijker wordt ingeroepen om deze op te lossen. Frits Sissing blijft deel uit maken van het team van Opsporing Verzocht, maar hij zal de komende maanden vooral te zien zijn in het 10-delige amusementsprogramma Op zoek naar Evita.

In Op zoek naar Evita wordt gezocht naar de hoofdrolspeelster voor deze befaamde musical. Daarnaast start op 5 september een nieuwe reeks van Restauratie, ook voor dit programma neemt Frits Sissing de presentatie voor zijn rekening.

Sipke Jan Bousema presenteert nu voor de AVRO met name jeugdprogramma’s als het Junior Songfestival, de Museumbende en ZipZoo Worldwide.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen