Erotisch programma ‘kijkcijferkanon’ op RNN7

Het erotische programma Uurtje Ondeugend, dat sinds 10 augustus te zien is bij televisiezender RNN7, is een enorm kijkcijferkanon. Dat zegt een woordvoerder van RNN7. “Met kijkcijfers die gemiddeld drie maal het aantal kijkers van de normale programmering hebben heeft RNN7 hiermee in de roos geschoten“, aldus de zegsman. In Uurtje Ondeugend wordt de kijker mee- genomen in de wereld van de erotiek. RNN7 kiest bewust voor erotiek in haar programmering.

Volgens RNN7 was er “grote vraag” naar erotische programma’s op televisie. “Vanaf 23:00 uur wordt de kijker geprikkeld met erotisch getinte programma’s. Voor de presentatie van Uurtje Ondeugend is RNN7 in overleg met Monique Sluiter, ook het management van Goedele Liekens is benaderd.

RNN7 heeft naar eigen zeggen bewust de keuze gemaakt om als groeiende zender erotiek op te nemen in haar programmering. “Dit is verrassend vanwege het feit dat de laatste jaren erotiek op tv enorm is afgenomen“, aldus de zegsman. “RNN7 heeft deze keuze gemaakt, omdat blijkt dat er een enorme behoefte is aan dit type programma in de markt. Door het inspelen op deze behoefte wil de zender aan haar marktaandeel werken. Dit stemt overeen met het beleid dat SBS en RTL in haar beginjaren voerden, waarbij seks en erotiek redelijk centraal in hun program- meringen stonden. De zenders realiseerden met deze strategie grote marktaandelen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen