Duco Bauwens nieuw gezicht Nederland in Beweging

Duco Bauwens (34) is de nieuwe presentator van Nederland in Beweging en is daarmee de opvolger van Karl Noten. Bauwens zal vanaf maandag 10 september met Olga Commandeur in het AVRO-programma te zien zijn. Duco Bauwens is al jaren actief als sportinstructeur en richt zich in zijn eigen sportschool met name op doelgroepen boven de 40 jaar. “Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde en plezierige manier in beweging te krijgen.

Bauwens: “Sport en bewegen heeft op meerdere manieren aan mijn leven een positieve bijdrage geleverd en dat gun ik anderen ook. Het AVRO-programma Nederland in Beweging biedt hiervoor een unieke kans.”

Olga Commandeur is bijzonder ingenomen met de keuze voor Duco Bauwens. “Ik sta te popelen om samen met Duco Nederland iedere morgen weer in beweging te krijgen met als doel Nederlanders bewust te maken van het feit dat bewegen en gezonde voeding essentieel zijn voor ieders welzijn“, aldus Olga.

De AVRO en de samenwerkende partners zijn verheugd dat het programma weer zo snel op het scherm kan komen. “Hoe zeer het programma in de behoefte voorziet bleek uit de overstelpende hoeveelheid reacties die de afgelopen maanden zijn binnengekomen”, aldus een zegsvrouw. “De formule blijft overigens ongewijzigd. Een grote verscheidenheid aan oefeningen, vragen en weetjes over gezondheid en bewegen, voedingsadviezen en tips van een sportarts wisselen elkaar af.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Hartstichting, het Reuma Fonds, het Astma Fonds, het ministerie van VWS, de Hersenstichting Nederland en het NISB. Nederland in Beweging is vanaf maandag 10 september iedere werkdag om 6.45 uur en om 9.15 uur te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen