Rudolph van Veen krijgt tv-programma op Net 5

Rudolph van Veen, die bekend werd als kok in het tv-programma Life and Cooking, is dit najaar te zien in het nieuwe programma The taste of life op Net 5. Het gaat volgens een zegsvrouw van de SBS-zender om een ‘kwalitatief hoogwaardige’ culinair tv-programma, waarin Van Veen zich op wereldreis laat inspireren door bijzondere gebruiken, culinaire geheimen en lekkere en gezonde gerechten. Hij bezoekt hiervoor diverse mooie landen en praat er met de lokale bevolking.

Voor het programma The Taste of Life bezoekt Rudolph vele landen. Zo reist hij af naar Dubai, waar hij praat met de lokale chefs en zich laat inspireren door hun culinaire gebruiken. Hierdoor krijgt de kijker een goede impressie van het land, haar gebruiken, en de cultuur. Verder geeft de kok in iedere aflevering een aantal korte kookdemonstraties.

Rudolph van Veen is vooral bekend van programma’s als Life & Cooking en Food & Fit. Hij wist van jongs af aan dat hij kok wilde worden. In 1985 is hij als beste leerling afgestudeerd aan de Culinaire School van Breda en was vanaf dat moment vastbesloten om meesterkok te worden. Op zijn 27e behaalde hij de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. Na gewerkt te hebben in Zwitserland leerde hij de fijne kneepjes van het patisserievak.

Het TV-programma The Taste of Life is onderdeel van een cross-mediaal platform dat gebouwd wordt om de communicatiestrategie van Miele Nederland uit te bouwen. Naast het programma zullen er ook andere media worden aangewend. Zo komt er een magazine, een interactief web-platform, kookworkshops, masterclasses, kookboeken, evenementen en een digitale vertaling naar de winkelvloer.

The Taste of Life is vanaf 7 oktober iedere zondag om 17.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen