Chantal Janzen en Frits Sissing doen Sing-a-long

Presentatoren Chantal Janzen en Frits Sissing presenteren op zondag 26 augustus live vanaf het Java-eiland in Amsterdam de Musical Sing-a-Long. Na het succes van vorig jaar, waarbij op het hoogtepunt 1,2 miljoen kijkers naar het muziekfestijn keken, is de Sing-a-Long opnieuw te zien op Nederland 1. Chantal en Frits zullen samen met het Metropole Orkest het publiek aanmoedigen om mee te zingen met bekende musical- klassiekers als Evita, Les Misérables, Hair en Fame.

Musicalartiesten als Danny de Munk, Celine Purcell, Carlo Boszhard, Jelka van Houten, Carolina Dijkhuizen, Mieke Dijkstra, Oren Schrijver, Casey Francisco en Jamai Loman, geven acte de présènce en actuele en nieuwe producties als Ciske de Rat, Bubbling Brown Sugar, Tarzan en Dirty Dancing worden aan het publiek gepresenteerd. Overigens kan de kijker thuis ook meedoen, de tekst van de nummers loopt onderaan door het beeld.

De Musical Sing-a-Long is op zondag 26 augustus vanaf 21.00 uur te zien bij de AVRO op Nederland 1. “Het is voor de AVRO een echt musicaljaar met de uitzending van het Musical Awards Gala en de tiendelige reeks Op zoek naar Evita waar wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeelster in de musical Evita.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen