BNN gaat minstens twee jaar door met ONM

De dagelijkse soapserie Onderweg naar Morgen is nog zeker tot medio 2010 te zien bij BNN. De jongerenomroep heeft met producent Endemol overeenstem- ming bereikt over voortzetting van de soap en heeft voor twee jaar bijgetekend. ONM is sinds september 2005 te zien bij BNN en trok vorig seizoen gemiddeld dagelijks 500.000 kijkers. “Het besluit van BNN om ONM tot de zomer 2010 te willen uitzenden is geweldig!“, aldus Remco Kobus, business director Drama bij Endemol.

En het is voor ons ook een bevestiging dat ONM en BNN heel goed bij elkaar passen: we weten met de verhaallijnen de jongerendoelgroep en het BNN gevoel goed te bereiken“, aldus Remco Kobus van de televisieproducent.BNN voorzitter Laurens Drillich: “BNN is heel blij met ONM. De soap wordt alsmaar spannender en beter. De publieke omroep wil graag hoogwaardig drama en wil zich meer richten op jongeren. Wij zeggen dan: Onderweg Naar Morgen. Waar we extra blij mee zijn is het publiek via internet. In juni keken 3,5 miljoen mensen de serie op uitzendinggemist.nl. Dat is een gigantisch aantal.

Ondeweg naar Morgen is elke werkdag te zien tussen 19.00 uur en 19.25 uur bij BNN op Nederland 3. (Foto: Wilberto van de Boogaard)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen