BNN gaat minstens twee jaar door met ONM

De dagelijkse soapserie Onderweg naar Morgen is nog zeker tot medio 2010 te zien bij BNN. De jongerenomroep heeft met producent Endemol overeenstem- ming bereikt over voortzetting van de soap en heeft voor twee jaar bijgetekend. ONM is sinds september 2005 te zien bij BNN en trok vorig seizoen gemiddeld dagelijks 500.000 kijkers. “Het besluit van BNN om ONM tot de zomer 2010 te willen uitzenden is geweldig!“, aldus Remco Kobus, business director Drama bij Endemol.

En het is voor ons ook een bevestiging dat ONM en BNN heel goed bij elkaar passen: we weten met de verhaallijnen de jongerendoelgroep en het BNN gevoel goed te bereiken“, aldus Remco Kobus van de televisieproducent.BNN voorzitter Laurens Drillich: “BNN is heel blij met ONM. De soap wordt alsmaar spannender en beter. De publieke omroep wil graag hoogwaardig drama en wil zich meer richten op jongeren. Wij zeggen dan: Onderweg Naar Morgen. Waar we extra blij mee zijn is het publiek via internet. In juni keken 3,5 miljoen mensen de serie op uitzendinggemist.nl. Dat is een gigantisch aantal.

Ondeweg naar Morgen is elke werkdag te zien tussen 19.00 uur en 19.25 uur bij BNN op Nederland 3. (Foto: Wilberto van de Boogaard)

11 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Miep
september 1, 2007 11:10

Ach Iwan hou toch op, vroeger was het nog veel minder. Ik volg het met plezier.

Gast
Iwan1976
augustus 31, 2007 22:58

ONM heeft sinds de overstap naar BNN (eigenlijk al in het laatste jaar bij Yorin) flink aan kwaliteit ingeboet. Ten eerste qua acteerprestaties en ten tweede qua verhaallijnen. ONM mist de broodnodige spanning, humor en klasse van weleer. Een soap kan wel eens een mindere periode hebben, maar dit is niet normaal meer!

Gast
Maurits
augustus 31, 2007 22:42

Gek, voor de herindeling van de omroepen trok het soms wel eens, 600 a 800 duizend kijkers..

Gast
!#Michael#!
augustus 31, 2007 19:52

Hopenlijk nemen de kijkcijfers deze winter nog toe tot het niveau van vorig seizoen … Anders krijgt het Lotte achtige cijfers … 2 á 3 honderdduizend kijkers nog steeds een publiek waar je alles voor kunt en wilt geven … maar niets zoals de hoogtij dagen van deze ooit zo succesvolle soap …

Gast
TOTP
augustus 31, 2007 16:56

Als dat 3.5 miljoen unieke kijkers zijn, dan is het erg goed. Maar interessanter zou zijn hoeveel unieke bezoekers terug zijn gekeerd naar uitzendinggemist.nl om meer episodes van ONM te bekijken in juni nadat ze er 1 ep hadden gezien. En hoeveel eps dan precies in juni.

Gast
tvman
augustus 31, 2007 16:08

Ik heb ze ook al diverse emails verstuurd.
Maar er wordt nergens op gereageerd.

Gast
tvman
augustus 31, 2007 16:08

Ik heb ze ook al diverse emails verstuurd.
Maar er word nergens op gereageerd.

Gast
Mediacourant kijk in Postvak
augustus 31, 2007 15:25

Beste mediacourant. Kijk even in uw postvak. Er is een mail gestuurd naar jullie ;)

Gast
Peter
augustus 31, 2007 15:16

En terecht dat ze doorgaan. Prima soap.

Gast
Simon
augustus 31, 2007 13:55

“ONM is sinds september 2005 te zien bij BNN en trok vorig seizoen gemiddeld dagelijks 500.000 kijkers.”

Dit jaar komen ze nauwelijks aan de 300.000 kijkers…

Gast
Johan
augustus 31, 2007 13:31

Breaking News: Roef Ragas overleden. “Op 42-jarige leeftijd is donderdagavond de acteur Roef Ragas overleden. Tijdens het eten overleed hij aan een hartstilstand. Dat maakte zijn management vrijdag bekend.” (bron nu.nl)

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen