BNN en NPS dagelijks om elf uur met nieuwsshow

Patrick Lodiers presenteert vanaf 17 september iedere maandag tot en met donderdag rond de klok van 23.00 uur het satirische actualiteitenprogramma De Nieuwste Show op Nederland 3. In de nieuwsshow van BNN en NPS komt al het belangrijke nieuws voorbij. “Hopelijk slagen we erin om een nieuwe groep jonge mensen aan het nieuws te krijgen en nieuwsliefhebbers te verrassen met onze blik op de actualiteit. Daarmee sluit het programma aan op het profiel van Nederland 3“, zegt Patrick.

De vaste verslaggevers van het programma zijn Tijl Beckand (De Lama’s), Tina de Bruin (Julia’s Tango), Jeroen van Koningsbrugge (De Lama’s) en de twee nieuwelingen Dara Faizi (stand-up comedian) en Steyn de Leeuwe (eindexamenjaar Toneelschool en Kleinkunstacademie Amsterdam). Binnen het programma is speciale aandacht voor het commentatorenduo Arie en Silvester. Elke week gaan zij met elkaar in discussie over een actueel heet hangijzer.

De Nieuwste Show komt vanuit de nieuwe studio van het NOB, het Ketelhuis Ammoniakgebouw, op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen