Art Rooijakkers gaat ‘Down Under’ voor Outback Jack

Elf Nederlandse en Vlaamse dames strijden om een vrijgezel in het nieuwe Net 5-programma Outback Jack. Wat ze echter nog niet weten, is dat deze strijd niet in Nederland plaatsvindt, maar in de Australische Outback. Net 5: “De dames belanden in een wereld die sterk contrasteert met hun luxueuze leven en ze moeten hun grenzen erg verleggen om het hart te veroveren van de knappe Aussie Luke.” Art Rooijakkers presen- teert Outback Jack dat vanaf oktober te zien is bij NET 5.

De elf Nederlandse en Vlaamse dames zijn gewend aan de stad, cappuccino’s drinken met vriendinnen en shoppen in de PC Hooftstraat en denken ontvangen te worden in een luxe villa in een buitenwijk. Maar Luke woont in de Outback, een plek die door slangen en spinnen als hun thuis wordt gezien en waar meer krokodillen dan mensen zijn. De dames schrikken enorm, maar Luke is het waard, aldus Net 5.

Het programma begint wanneer de elf dames onderweg zijn naar een prachtig landgoed in Nederland waar ze hopen een rijke vrijgezel te ontmoeten en te verleiden. Groot is dan ook hun verbazing wanneer ze -met de champagne nog in hun hand- te horen krijgen dat die begeerlijke vrijgezel zich helemaal aan de andere kant van de wereld bevindt. Hun verbazing groeit met de minuut en in Australië blijkt dat een parachutesprong de enige manier is om de plek te bereiken waar hun droomman is.

De vrouwen komen terecht in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Wekenlang ploeteren ze door het rode stof en de ruige wildernis van de bloedhete en verlaten Australische Outback. De dames hebben één enkel doel voor ogen: het hart veroveren van de avontuurlijke Luke. “De ontwapenende manier waarop de meisjes deze uitdaging aangaan, levert naast hilarische situaties ook hartverwarmende televisie op“, vertelt de zegsvrouw van Net 5. (Foto: SBS/Elvin)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen