Net 5-serie Close to Home verhuist naar SBS 6

De Amerikaanse serie Close to Home zal vanaf dit najaar niet langer te zien zijn bij Net 5. De dramaserie verhuist naar SBS 6, waar het op donderdagen zal worden uitgezonden. In Close to Home moet de jonge en ambitieuze officier van justitie Annabeth Chase (Jennifer Finnigan) misdaden ontrafelen die in haar eigen buurt zijn gepleegd. Omdat bij veel zaken mensen uit haar directe woonomgeving betrokken zijn, is het voor Chase moeilijk een balans tussen werk en privé te vinden.

Close to Home, een serie van de hand van topproducer Jerry Bruckheimer (CSI, Pirates of the Caribbean), speelt zich af in een typisch Amerikaanse buitenwijk. Annabeth Chase (Jennifer Finnigan, bekend van o.a. Crossing Jordan en The Bold and the Beautiful) woont daar samen met haar man Jack (Christian Kane, van o.a. Angel en Into the West) en haar pasgeboren dochter. Na haar zwangerschapsverlof pakt Annabeth haar werk als officier van justitie weer op. Hoewel ze zeer gedreven is door haar passie haar gezin en de buurt zo goed mogelijk te beschermen, maakt het persoonlijke tintje dat de zaken vaak hebben, het ook extra moeilijk.

In de eerste aflevering moet Annabeth een vrouw vervolgen die haar huis in brand heeft gestoken terwijl ze zich er zelf met haar twee kinderen in bevond. De zaak is echter niet zo simpel als op het eerste gezicht lijkt en veroorzaakt een schokgolf. Close to Home is vanaf 13 september elke donderdag om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen